Samet Çörekçioğlu Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2019 Herkese iyi akşamlar, 2014 focus trendx benzinli manuel aracımızı satıp, yerine 2013 Renault Latitude Privellage dizel manuel bir araç almayı düşünüyoruz. Bu araç hakkında deneyimleriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum, ayrıca belirteyim focus şu an 27000 kilometrede, latitude ise 71000 km de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2019 Samsung Latitude denince aklıma ile Euroncap'a girmemesi geliyor, daha sonra elektrikli hafızalı koltukları daha sonra da dCi motoru. Geniş araca ihtiyaç varsa ve fiyat uygunsa alınır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2019 Elektronik aksamlarında sorun çıkardığında çözümünün çok zor olabileceğini duymuştum. beyaz sunrooflu 2.0dci otomatik bi ara düşünmüştüm lakin vazgeçtim ardından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Bektaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2019 Arkadaşımda var işe gidip geliyoruz bende kullandım zaman zaman. Konfor, fren, düşük yakıt, standart parça bulunabilirliği ve full+full ? özellikleri ve makul fiyatı göz dolduruyor. Trim sesi, 2. el deki talepsizliği eksileri. Param yok ama illa D segmenti olsun diyorsan en mantıklı araç bence. ama executive olmalı. --2 dakika sonra eklendi-- 19.05.2019 - 01:27 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Euroncap'a girmemesi geliyor bence hala TR de insanların çoğu aracım sadece daha full gözüksün diye kaç hava yastığı var diye soruyor. Hava yastığı çok önemli diyen adam koltuğuna kılıf takarak 2. el değeri kaybolmasın diyor. Maalesef... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap