Ümit.Çakır Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2019 Merhaba arkadaşlar Bugün aldığımız 2012 model 3 kasa focusun sol arka kapıya sanırım elektrik gelmiyor. Dugmede ışık yok Çam acilip kapanmıyor sürücü tarafından da açılıp kapanmıyor Kapı kumandadan da kabin içerisindeki kilit dugmesinden de açılıp kapanmıyor. Arka kapılar için sigorta mevcut mu yada sorun ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2019 Modülde problem olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2019 Sadece sol tarafsa, sigorta değildir sağ sol ayrı değil diye hatırlıyorum. Yine de kılavuza bakarsınız cevap olur. Soketlerle ilgili sorun olabilir (oksidasyon, temassızlık vs.) ya da Tuncay beyin dediği gibi modül olabilir. Kolayca söküp bakabilirsiniz, multi metre vs. ile hattı kontrol edebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2019 4 saat önce, Semih O. yazdı: Sadece sol tarafsa, sigorta değildir sağ sol ayrı değil diye hatırlıyorum. Yine de kılavuza bakarsınız cevap olur. Soketlerle ilgili sorun olabilir (oksidasyon, temassızlık vs.) ya da Tuncay beyin dediği gibi modül olabilir. Kolayca söküp bakabilirsiniz, multi metre vs. ile hattı kontrol edebilirsiniz. Elimizde herhangi bir klavuz mevcut değil. Soketleri kontrol etmek için videodan anladığım kadarıyla kapı iç döşemesini sokup kontrol etmem gerekiyor degilmi. Kapı içerisi haricinde farklı biryerde soket vs. Eğer varsa dışardan döşeme içine doğru kontrol edeyim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2019 Modülden önce kapıyı sökmeden sadece düğmenin olduğu kol tutamacağını söküp ordaki sokete bakın. Belki modülden önce o soket çıkmıştır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2019 3 dakika önce, Teoman S. yazdı: Modülden önce kapıyı sökmeden sadece düğmenin olduğu kol tutamacağını söküp ordaki sokete bakın. Belki modülden önce o soket çıkmıştır. Teşekkür ederim yarın bakacagim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2019 Kullanım kılavuzlarına buradan ulaşabilirsiniz. https://www.ford.com.tr/ford-sahipleri/aracim/tanitma-ve-kullanim-kilavuzlari 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2019 16 saat önce, Teoman S. yazdı: Modülden önce kapıyı sökmeden sadece düğmenin olduğu kol tutamacağını söküp ordaki sokete bakın. Belki modülden önce o soket çıkmıştır. Önce düğmeyi soktum soketleri kontrol ettim sorun yok gibi görünüyordu. Kapı döşemesini sokup modülü kontrol ettim. Modülü başka araca takarak denedim çalıştı. Diğer araçtaki modülü sorun olan araca taktım çalışmadı. Başka ne olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2019 Ozaman sorun tesisatta kopukluk / temassızlık gibi duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ümit.Çakır
Merhaba arkadaşlar
Bugün aldığımız 2012 model 3 kasa focusun sol arka kapıya sanırım elektrik gelmiyor.
Dugmede ışık yok
Çam acilip kapanmıyor sürücü tarafından da açılıp kapanmıyor
Kapı kumandadan da kabin içerisindeki kilit dugmesinden de açılıp kapanmıyor.
Arka kapılar için sigorta mevcut mu yada sorun ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap