Enes Bektaş Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2019 Merhaba, Şu ön göğüsteki cd takılan bölgedeki plastik üst büyük kapak tan gelen çıtırtı seslerine çözüm bulan oldumu. Hele güneş altında kaldığında batçıklara girerken yerdeki tüm beyaz çizgiler burdayız diyor. Araba yalıtım anlamında çok güzel fakat o parça komple mühendislik katliamı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 aksesuarcılarda satılan dekoratif renkli ip gibi parçaları aralarına sokarsanız ses kesiliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Aksesuarcı birisine gidin veya kendiniz yapabilirseniz o parçayı kaldırın. İç kısmına sünger takviyesi yaptığınızda ses felan kalmayacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Bektaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 6 saat önce, Osman Türkol yazdı: aksesuarcılarda satılan dekoratif renkli ip gibi parçaları aralarına sokarsanız ses kesiliyor Resim atma şansınız var mı? Teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umit S Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Hocam aynısı bende de vardı. Servise gittim ve anlattım. İzolasyonda sorun varmış. Desteklediler. Şimdi yok çok şükür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap