Serkan erden Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2019 Merhaba, okullar kapanıyor, oğlana karne hediyesi olarak cep sözüm var. Max. 2000 TL. Bütçeli, oppo ax7, xaomi redmi7, birde Huawei p smart. Lakin Google Huawei savaşından ötürü Huaweiyi eledim, sıkıntı olur diye. Belkide olmaz ama bu yüzden sizlere sorayım dedim. Hangisini alırdınız. 3 modeldede 3 GB. Ram var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 general mobile gm9 pro veya redmi note 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Kesinlikle bu seçenekler arasından redmi note 7 tavsiye ederim. Xaomi özellikle bu telefonun kasa dayanıklılığı konusu üzerinde durdu. Hatta incelemelerde de bundan bahsedildi. Söz konusu çocuklar olunca, bu aletlerde hassas makineler olunca düşürmeye, çarpmaya bir nebze de olsa dayanıklı olması bence alınabilirliği açısından büyük etken. Zaten işlemcisi ve grafik birimi de orta seviye olduğundan her türlü iş görecek güzel bir telefon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Kesinlikle xiaomi. Kendim mi mix 2 kullanıyorum kullandığım en güzel telefon diyebilirim. Güncelleme de alıyor bolbol. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) 1 aydır red mi not 7 128 GB kullanıyorum. Gayet yeterli bir telefon. Mi arayüzü ve kendi uygulamaları da gerçekten başarılı. Mayıs 28, 2019 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Otomatik MesajBu konu, Teknoloji & Bilgisayar & İnternet & Oyun > Ortak Alan - Sosyal > Android kategorisinden Ortak Alan - Sosyal > Teknoloji & Bilgisayar & İnternet & Oyun kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) Mi note 3 öneririm 64 gb ve 6 gb ram var fiyatta 1900 tl bi telefoncuda gördüm ? (focusclub fiyati ) realde 2150 Mayıs 28, 2019 okan ali tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) Xiaomi candır. Hatta Facebook da Çin telefonlarını satan gruplar var. Garantisiz ve fiyatları uygun. Değerlendirilebilir. Mayıs 28, 2019 Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2019 17 dakika önce, okan ali yazdı: Mi note 3 öneririm 64 gb ve 6 gb ram var fiyatta 1900 tl bi telefoncuda gördüm ? (focusclub fiyati ) realde 2150 Kırmızı veya Siyah XR da olsa keşke ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Konuya biraz uzak ama şu anda telefon alacak olsam LG V30 Plus 128 GB alırım, istediğim her şey var ve 2600 TL civarında. Bence mükemmel bir F/P ürünü şu haliyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Redmi note 7 64GB yeni çıktı sayılır. Şubat galiba .. Mi8 lite 64 GB da ekim falan olması lazım. İşlemci, RAM aynı . 1-2 ay önce bizim büyüğe aldım. ikisine yan yana baktım. Redmi yeni nesil acık daha ince uzun görünüyor. kamera nişi daha küçük. Mi8 alüminyum kasa, redmi plastik. Fiyatları aynıydı ben alü kasa nedeniyle Mi8 Lite ı aldım. Çocuk memnuniyetle kullanıyor şimdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Bende 1000liraya p20 lite aldım. Yurt dışı cihazı 1 ay kullanilmisti.Selfie kamerası çoğu amiral cihaza kafa tutar,arka kameranin gece çekimi şaşırttı beni,yıldızları felan gösteriyor. Bir eksikliğini veya yavasligini görmedim papci oyununu denedim kasma fln yok. Benim gibi fazla para vermek istemiyorsanız telefonculari gezmekte fayda var ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut ç Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 çok övüyorlar bu telefonu kendi telefonumun bozulmasını bekliyorum almak için ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 xiaomi almamanın tek nedeni EVO BT tarafından garantisinin verilmesi, aldığınız telefonların garantisi yok gibi düşünün yani ? bedava da olsa almayacağım telefon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2019 1 saat önce, Olcay Sert yazdı: xiaomi almamanın tek nedeni EVO BT tarafından garantisinin verilmesi, aldığınız telefonların garantisi yok gibi düşünün yani ? bedava da olsa almayacağım telefon Genpa yazıyordu galiba ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap