Mevlüt Aksoy Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2011 Ankara da ikamet eden Arkadaşlar Focus II Aksesuar satan yerler nerede vardır. Şöyle istediğim parçaları bulabileceğim yerler nerededir. Birazda Modifiye ile ilgili parçalar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2011 Şaşmazda Cancan oto aksesuar, Sincanda Dönmez Oto aksesuar var. Stoplar ve krom kapı çıtaları felan vardı. Kolçaklarda var. Aradığınız bir parça varmı özellikle? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Arkadaşlar bildiğiniz yer varsa banada F2 kasa için, sis takımı, ön krom ızgara, arka krom çıta ve kolçak fiyatını sorabilirmisiniz zahmet olmazsa. Haziran gibi asker arkadaşımın düğünü için Ankara'ya gelicem inş. Eğer Kayseri'den uygun olursa gelince alırım ordan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Ben gittiğimde sorarım sizin için. Krom olarak yeni arkadaşın arabasına aldık kaliteli gerçek krom 4 cam çıtası, kapı kulpları ve arka krom 100 lira. Kolçakta kalite kalite 50 liradan 150 liraya kadar focusların el freninin arkasındaki cebi kapatarak monte ediyolar. Bu kolçaklar hepsiburada.com'da daha ucuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Bu gördüm örneğin; http://www.hepsiburada.com/Liste/ford-focus-uyumlu-kolcak-siyah-2005-sonrasi-yeni-kasa/ProductDetails.aspx?productId=otdmklc02191&categoryId=20036504 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Ben gittiğimde sorarım sizin için. Krom olarak yeni arkadaşın arabasına aldık kaliteli gerçek krom 4 cam çıtası, kapı kulpları ve arka krom 100 lira. Kolçakta kalite kalite 50 liradan 150 liraya kadar focusların el freninin arkasındaki cebi kapatarak monte ediyolar. Bu kolçaklar hepsiburada.com'da daha ucuz Çok iyi olur Eren'cim valla, sana zahmet. Fiyatlar iyi gibi görünüyor. Haziranda geldiğimde gideriz olmazsa beraber Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Gideriz Kimi şeyler aksesuarcılarda kimi şeyler internette uygun oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Şaşmazda Cancan oto aksesuar, Sincanda Dönmez Oto aksesuar var. Stoplar ve krom kapı çıtaları felan vardı. Kolçaklarda var. Aradığınız bir parça varmı özellikle? Teşekkürler Eren, Sincan bana yakın Eryamandayım Gidip bir bakayım. Arka bagaj çıtası lazım diğer Aksesuarlardan lazım. Benim arabada kolçak orjinal var. Aracı alırken Kolçağı yüzsüzlük edip hediye olarak taktırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Teşekkürler Eren, Sincan bana yakın Eryamandayım Gidip bir bakayım. Arka bagaj çıtası lazım diğer Aksesuarlardan lazım. Benim arabada kolçak orjinal var. Aracı alırken Kolçağı yüzsüzlük edip hediye olarak taktırdım. Ne yüzsüzlüğü abi, çok iyi yapmışsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Bencede asıl onlarınki yüzsüzlük üç kuruşluk şeyi takmayıp kar sayıyolar Çeşit olarak şaşmazda daha çok aksesuar var dönmezde tofaş ağırlıklı oluyo ama baya aksesuar var bulabilirsiniz orda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akaan Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Farklı bir konu açmamak için burdan yazayım istedim dijital klima paneli bliyorsunuz gri renk bunun orjinal siyah olanını bulabilirmiyiz kaç para derler acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren_Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 araştırmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2011 Ebayden yada yetkili servisten bulursunuz yetkili servislerde çok yüksek fiyatları çıkmacılarda yok malesef ben araştırıyorum şu anda siyah digital klima paneli + 2,5 gösterge paneli Ebayden alıcam büyük ihtimalle yada Bulgaristandan kendim alıcam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Peki Ankara'dan focus III hatcbag'a uyumlu bagaj havuzu alan var mı? nerden alabiliriz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Peki Ankara'dan focus III hatcbag'a uyumlu bagaj havuzu alan var mı? nerden alabiliriz? http://www.ypsplast.com.tr/ford-focus-iii-hb-5-kapi.html~incele Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap