Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 bir deneyelim madem... Alperen daha önce gitmediysen ana kapıdan giriş yap...diyeri yolu uzatıyor....ve epey yer var bir göz atmadan oturma.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Bizden kıskandılar ya, aynı yerde kahvaltı yaptık ya geçen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onderpeker Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Ooooo, evim evim güzel evim... Epeydir uzaktayım Eryaman'a... Daha doğrusu Ankara'ya. Şehir dışında geçen iş ziyaretlerini neticelendirip dönüyorum Ankara'ya kısmetse hafta sonu... Eryaman'da mı oturuyorsunuz yoksa Bekir Bey??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Alperen daha önce gitmediysen ana kapıdan giriş yap...diyeri yolu uzatıyor....ve epey yer var bir göz atmadan oturma.... Gitmiştim abi, biliyorum.. ama kahvaltı yapmamıştım hiç.. Bizden kıskandılar ya, aynı yerde kahvaltı yaptık ya geçen Yörü git... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 evet ..yine gelecek olursan haberimiz olsun..... Gelirsem haber ederim mutlaka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Yörü git... Harbi yaw 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Ooooo, evim evim güzel evim... Epeydir uzaktayım Eryaman'a... Daha doğrusu Ankara'ya. Şehir dışında geçen iş ziyaretlerini neticelendirip dönüyorum Ankara'ya kısmetse hafta sonu... Eryaman'da mı oturuyorsunuz yoksa Bekir Bey??? yok..yok...oraya uzağım aslında ama ne yaparsınız iyi zaman geçirmek için gidiyoruz..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Bizden kıskandılar ya, aynı yerde kahvaltı yaptık ya geçen yine geldiğinde hep birlikte yaparız.... bu kez gölbaşına gideriz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Ben ne zaman Ankaraya gelsem Ulaşan da kahvaltımı yapardım...Bekir Bey...........biliyonuzmu gölbaşında göl manzaralı yaz kış cok güzel olur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Gerçekten güzel,Ankaralı üzülmesin hiç deniz yok diye göl neyinize yetmiyor:D Sessiz sakin bir ortam.. hadelen çakma izmirlimisin olum sen...duymıyım bidaha....ne oya göl möl mayamı calıcagız falan demen gerekiyordu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 hadelen çakma izmirlimisin olum sen...duymıyım bidaha....ne oya göl möl mayamı calıcagız falan demen gerekiyordu... ya tutarsa? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2012 Ben ne zaman Ankaraya gelsem Ulaşan da kahvaltımı yapardım...Bekir Bey...........biliyonuzmu gölbaşında göl manzaralı yaz kış cok güzel olur... işte bir hafta önceki gölbaşı...tamamen donmuştu...o yüzden bu hafta buraya gittik..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap