Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2019 Pek anlamam bu konulardan zaten başlık da ondan abuk sabuk oldu ? 10 yaşında Mercedes E serisine güncel bir medya sistemi aldı tanıdık, adam demiş ki senin arabanda optik amfi var. Ama aldığın sistem analog çıkışlı. Bu ürünü satan da ayrı biri, niye ona uygun ürün vermedi veya bilgilendirmedi bilmiyorum. Şimdi sorum şu; böyle bir durumda amfiyi de değiştirmek gerekiyor, doğru mudur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Pek anlamam bu konulardan zaten başlık da ondan abuk sabuk oldu ? 10 yaşında Mercedes E serisine güncel bir medya sistemi aldı tanıdık, adam demiş ki senin arabanda optik amfi var. Ama aldığın sistem analog çıkışlı. Bu ürünü satan da ayrı biri, niye ona uygun ürün vermedi veya bilgilendirmedi bilmiyorum. Şimdi sorum şu; böyle bir durumda amfiyi de değiştirmek gerekiyor, doğru mudur? Bence olay tamamen yanlış anlaşılmış. Amfinin optik girişi vardır, ama arabanın teybi analogdur. Bence sen marka model olarak detay öğren öyle bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 4 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Bence olay tamamen yanlış anlaşılmış. Amfinin optik girişi vardır, ama arabanın teybi analogdur. Bence sen marka model olarak detay öğren öyle bakalım. Abi peki öyle ise amfi değişmeli mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Amfinin analog girişi yoksa yeni sistemin çıkışını doğrudan hoparlöre bağlatabilir bence. Yada analog to digital converter ile yapılır ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Şöyle bir şey 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2019 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Abi peki öyle ise amfi değişmeli mi? Sanmıyorum, analog girişi olmayan amfi piyasada çok yoktur. Ama emin olmak gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2019 kullanılan ürünleri marka model olarak yazarsan fikir yürütebiliriz ... ana ünite ? hoparlörler amfi şeklinde ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap