Serkan erden Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2019 Merhaba arkadaşlar, lastik basınç sensörünün pil ömrü ne kadardır bilen varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2019 37 dakika önce, Serkan erden yazdı: Merhaba arkadaşlar, lastik basınç sensörünün pil ömrü ne kadardır bilen varmı? Pil mi varmış lastik sensöründe? Pili biten lastik sensörü duymadım hiç... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2019 Honda'nın sensörü 7-10 yıl gidermiş, batarya ömrü bittiğinde de yeni sensör alacakmışsın. Pil bitincede hata veriyormuş zaten. Genel olarak ise 5 ile 12 yıl arasında gidermiş, 160K km kadar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2019 Sensörler her sibopa uyumlu mu? Sibop değiştirip sensörleri yenisine takabiliyor muyuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2019 40 dakika önce, Mehmet Demir yazdı: Sensörler her sibopa uyumlu mu? Sibop değiştirip sensörleri yenisine takabiliyor muyuz? Malesef sensörlü siboplar ayrı oluyor ve her sensör her sibopa uymuyor.Ve siboblar orjinal isterseniz tek satılmıyor.Sibop,sensör set satılıyor.Ama bazı lastikçiler yan sanayi sibop toptancıya getirtiyormuş isterseniz.Ben geçenlerde sibop dibinden kaçırdığı için değiştirdim.Orjinal sibop+sensör 120 lira. Yeni sibop ve eski sensörü taktık.Yeni sensörü kullanmak için tanıtmak gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Can.B Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2023 focus 3.5 var bende bu sensörlerin pili değişmiyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2023 8 saat önce, Can.B yazdı: focus 3.5 var bende bu sensörlerin pili değişmiyor mu ? hizli cevap hayir. yani bir kapagi sokup pili degistirip kapagi kapatamiyorsunuz. pil bir koruyucunun altina gomulu oluyor. yine de degistirmek mumkun ancak saglikli oluyor mu bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap