uğur özsabır Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2019 merhaba arkadaslar mca tit x aracimi nasipse bu hafta veriyorum ailemize iki yeni uyenin katilimi ile birlikte (ellerinizden operler) aracimiz malesef yetmemeye basladi bayramda da bi koy macerasi olunca acil deismem gerektigni anladim ailem 4 kisi anne baba ile de 6 bide kayin valide oluyor bazen 7 kisi +biraz da bagaj isimizi gorecek insallah aklimdaki model ford galaxy malum sitede bana uyan 2 ilan dikkatimi cekti 689902545 bu 2009 61 bin km de eski 2.0 ve tork konvertorlu olan model malum site verisi 10/5.6 sorunsuzluk bakimindan aklimi diyeri ise 686773940 bu ise 2.2 180 ps lik gumruk girisli buna pek cesaretim yok ama kenarda dursun malum vergiler vs aslinda bi ilan daha vari sol tarafi boyali 2012 156 binde pws sanzuman 163 luk yeni motor ama o ya satildi ya ilan suresi doldu o da 99.bin gibiydi arkadaslar sizin tavsiyelerinize de acigim mumkunse 100 bin e kadar dusuk km 7 kisilik ve bagaj imkani kalan arac tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 Öncelikle hayırlı olsun. Grand C-Max gayet mantıklı bence. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) 11 dakika önce, Semih O. yazdı: Öncelikle hayırlı olsun. Grand C-Max gayet mantıklı bence. semih hocam oncelikle cvp yazdigin icin tsk ederim. grand c max in arka koltuklari dar ve sonrasinda bagaj pek yok gibi hatta s max e de baktim oda gereginden pahali piyasasi var boyut olarak birazdaha buyuk dusunuyorum malum ikiz bebek arabasini focusun bagajina koyunca bagaj iptal ? bunlari asmaliyim artik ? Haziran 9, 2019 uğur özsabır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-herseyi-ile-ozel-makam-style-687205217/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acill-opel-zafira-az-km-hatasiz-degisensiz-670800246/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-ford-titanium-plus-8-plus1-otomobil-ruhsatli-koltuk-isitma-start-stop-696725544/detay . Çok fazla seçeneğiniz yok gibi. Sadece custom sanki sizin için daha iyi olur gibi geliyor. O olmazsa zafira ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-sahibinden-7-kisilik-5008-677523809/detay 5008'de fransız severseniz iyi seçenek. Haziran 9, 2019 Kutluhan A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2019 Otomobil ruhsatlı Tourneo Custom veya Transporter-Caravalle de düşünülebilir. En büyük sıkıntı yakıt sarfiyatı olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 10 saat önce, Kutluhan A. yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-herseyi-ile-ozel-makam-style-687205217/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acill-opel-zafira-az-km-hatasiz-degisensiz-670800246/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-ford-titanium-plus-8-plus1-otomobil-ruhsatli-koltuk-isitma-start-stop-696725544/detay . Çok fazla seçeneğiniz yok gibi. Sadece custom sanki sizin için daha iyi olur gibi geliyor. O olmazsa zafira ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-sahibinden-7-kisilik-5008-677523809/detay 5008'de fransız severseniz iyi seçenek. 7 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Otomobil ruhsatlı Tourneo Custom veya Transporter-Caravalle de düşünülebilir. En büyük sıkıntı yakıt sarfiyatı olur. Teşekkür ederim yanıtlar için turneo carevel gibi minibüs klasmanına cıkmak istemiyorum fransızlar da cıks içim sinmiyor pek seveni elbetteki vardır... 7 kişilik otomobil klasmanında galaxy den daha genişi varmı acaba ? yakıt vergi ihtiyac halinde elden cıkarma kolaylg gibi kriterleride düşünmeye basladım şimdi !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 41 dakika önce, uğur özsabır yazdı: daha genişi varmı Yok. Galaxy veya S-Max düşüncene katılıyorum ama otm vites olmalı derim. Elden çıkarma olayını almadan düşünme işine hiç girme, al ve keyfini sür ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-24-000-km-de-ilk-sahibinden-698492578/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) 38 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yok. Galaxy veya S-Max düşüncene katılıyorum ama otm vites olmalı derim. Elden çıkarma olayını almadan düşünme işine hiç girme, al ve keyfini sür ? Teşekkür ederim abi s max de düşük km 2009 2.0tdci otomatik eski motor sanzuman mı ? yoksa 2012 yuksek km yeni motor sanzuman mı tercihi daha mantıklı olur benzer fiyatlarda ? --1 dakika sonra eklendi-- 6 dakika önce, Tuğra Yanık yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-24-000-km-de-ilk-sahibinden-698492578/detay bu aracı inceledim benim sattıgım arac yaş , özellik olarak bundan 2 gömlek üstün bukadar etmiyor ? aracım 2014 mca tit x tekno sunroof xenon 52000km de ? --7 dakika sonra eklendi-- 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yok. Galaxy veya S-Max düşüncene katılıyorum ama otm vites olmalı derim. Elden çıkarma olayını almadan düşünme işine hiç girme, al ve keyfini sür ? 698824513 689902545 bu ikisi mesela (malum site ilan no ) Haziran 10, 2019 uğur özsabır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 1 saat önce, uğur özsabır yazdı: bu ikisi Yeniyi tercih ederim. Bu arada '12 olan muhtemelen Koç grubu yönetici arabası, ama bir kaç el değiştirmiştir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) 4 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yeniyi tercih ederim. Bu arada '12 olan muhtemelen Koç grubu yönetici arabası, ama bir kaç el değiştirmiştir. Teşekkür ederim. powershift şanzumanın kavraması kac km de değişiyor bilgin varmı abi ? 692216386 bu koç yönetici aracı full ısıtma sogutma xenon deri vs Haziran 10, 2019 uğur özsabır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 s max bakardım ben olsam ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Kaan Mete Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 16 saat önce, uğur özsabır yazdı: merhaba arkadaslar mca tit x aracimi nasipse bu hafta veriyorum ailemize iki yeni uyenin katilimi ile birlikte (ellerinizden operler) aracimiz malesef yetmemeye basladi bayramda da bi koy macerasi olunca acil deismem gerektigni anladim ailem 4 kisi anne baba ile de 6 bide kayin valide oluyor bazen 7 kisi +biraz da bagaj isimizi gorecek insallah aklimdaki model ford galaxy malum sitede bana uyan 2 ilan dikkatimi cekti 689902545 bu 2009 61 bin km de eski 2.0 ve tork konvertorlu olan model malum site verisi 10/5.6 sorunsuzluk bakimindan aklimi diyeri ise 686773940 bu ise 2.2 180 ps lik gumruk girisli buna pek cesaretim yok ama kenarda dursun malum vergiler vs aslinda bi ilan daha vari sol tarafi boyali 2012 156 binde pws sanzuman 163 luk yeni motor ama o ya satildi ya ilan suresi doldu o da 99.bin gibiydi arkadaslar sizin tavsiyelerinize de acigim mumkunse 100 bin e kadar dusuk km 7 kisilik ve bagaj imkani kalan arac tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim c4 picasso düşünüyorum bende. 4 kişilik aileyiz. 12 focus hb var bende şuan. oldukça dar geliyor bize.. fiyat konusunda biraz daha zorlarsanız bence c4 picasso iyidir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 13 dakika önce, Ömer Kaan Mete yazdı: c4 picasso düşünüyorum bende. 4 kişilik aileyiz. 12 focus hb var bende şuan. oldukça dar geliyor bize.. fiyat konusunda biraz daha zorlarsanız bence c4 picasso iyidir. teşekkür ederim grand picasoolara baktım daha teknolojik olmalarına motor vergi avantıjı gibi cazibelerine ragmen nedense bana cazip gelmiyor belki kullanmadıgımdan veya cevremde o tarz bi arac sahibi oladıgından olabilir... --12 dakika sonra eklendi-- 42 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: s max bakardım ben olsam ... serkan hocam s max ler gereginden pahalı deilmi su aralar heleki ddüşük km li olanlara dünya paralar isteniyor ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2019 Bir saat önce, uğur özsabır yazdı: teşekkür ederim grand picasoolara baktım daha teknolojik olmalarına motor vergi avantıjı gibi cazibelerine ragmen nedense bana cazip gelmiyor belki kullanmadıgımdan veya cevremde o tarz bi arac sahibi oladıgından olabilir... --12 dakika sonra eklendi-- serkan hocam s max ler gereginden pahalı deilmi su aralar heleki ddüşük km li olanlara dünya paralar isteniyor ? galaxyler bana göre eni dar ve yüksek benim fikrimce pek güvenli değil gibi duruyorlar yolda duruşu ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap