Serdar yaman Oluşturma zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 29, 2012 Aracınızda bu havada fani çalışan var mı arkadaslar 10 km gitmeden stop edince aracımin fani çalışıyor servise gitme fırsatım olmadı daha... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Evet sanirim ilk kez bunu yapti beni de biraz korkuttu acikcasi. Son 1 aydir istemesemde arabayi sık sık yogun trafikte ve kısa mesafelerde kullandim saniyorum bu yuzden. Ama sunuda soylemeliyim 5000 km. sonrasi aracimi tamamen keyif odakli kullaniyorum. Iyikide laf dinleyip farlari degistirdim arabayi geceleri surmek icin can atiyorum. Ekranlarin degisimi + farlar sonrasi aracimdan aldigim keyif ikiye katlandi km. yukseldikce aracin verimi de artti sanki, inanin suanda ne yakmis ne yakmamis umrumda degil bana verdigi keyif gercekten harika. Geçmiş olsun okuyunca bir anda tedirgin olmuştum, neyseki geçlik için atmış olduğu bir adımmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ercan Çetiner Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 Merhaba arkadaşlar 5 yıldır aracimin fanının bir kez çalıştığını duydum normal midir sizce ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 8 dakika önce, Ercan Çetiner yazdı: Merhaba arkadaşlar 5 yıldır aracimin fanının bir kez çalıştığını duydum normal midir sizce ? Motor kapalıyken 1 kez duydunuz, normal hiç de duymayabilirdiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ercan Çetiner Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 Motor kapalıyken veya rolantideyken çalışmıyor mu duymam gerekmiyor mu bilmediğimden soruyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 1 dakika önce, Ercan Çetiner yazdı: Motor kapalıyken veya rolantideyken çalışmıyor mu duymam gerekmiyor mu bilmediğimden soruyorum. Hayır hocam, sadece motor buna gerek duyduğunda çalışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan AKN Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2019 Konuyu tekrar hortlatmak isterim ama konuyla ilgili başka bir sorum olacak ? Benim de son zamanlarda kontağı kapatınca fan çalışmaya devam ediyor. (ki bir problem var mıdır yoksa çalışması gerektiği için mi çalışıyor henüz tespit aşamasındayım) Fan çalışırken aküden besleniyor, peki koruma devresi vardır di mi? Fan çalışa çalışa aküyü yemiyordur umarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Serdar yaman
Aracınızda bu havada fani çalışan var mı arkadaslar 10 km gitmeden stop edince aracımin fani çalışıyor servise gitme fırsatım olmadı daha...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
5
5
3
2
Popular Days
Mar 29
25
Ara 16
6
May 20
4
Nis 1
1
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 5 posts
Alperen G. 5 posts
Cem Boneval 3 posts
Serdar yaman 2 posts
Popular Days
Mar 29 2012
25 posts
Ara 16 2012
6 posts
May 20 2018
4 posts
Nis 1 2012
1 post
Popular Posts
Cem Boneval
Doğru diyorsun... Birbirini kazıklamayı seven bir milletiz. Hal böyle olunca her alış-verişte bir bit yeniği arama davranışı yer etmiş. Bir şey de çıkınca "tamam işte kazıkladılar beni, amma ena
Tevfik
sen önce bir resime sahip ol sahtekar 6 aydır yüzsüzlük yapıyon.....
Engin Uzunoğlu
Forumdaki araçların kaçı dizel, kaçı benzinli.? Hem fan niye çalışmasın ki? Megane HB lerde klimada açılınca dışarıda acayip bir gürültü olurdu. Duyan durup bakardı o derece. çok fazla dinlemeyin
Bu soruda 36 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap