Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Opsiyonlarda ötv hesabı olmuyor diye biliyorum ben. O zaman trend üstünden hesap yapsınlar. Her donanımın normal fiyatını eklesinler. Yoksa çok garip bir durum. Bayinin daha fazla para almak için bir oyunu yada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 hasana hem katlıyorum hem katılmıyorum...işlerine nasıl gelirse öyle yapıyorlar çünkü...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 böyle gitme...zaten adamlara dünyanın parasını veriyorsun daha ne istiyorlarmış.... Haklısın Bekir abi de bugünki aldığım fiyattan sonra canımı bayağa sıktılar,hesap makinesiyle 5 dk hesap yapıyor yine liste fiyatını çıkartıyor karşıma ya tutarsa hesabı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Ötv direk hesaplanmıyor birde...Neyse abi bakarız onlara sen aklındaki donanımı sÖyle bize Benim kafamdaki araç ve donanım (1.6 dizel hb titanıum siyah renk+ oto park ve sunroof ) X paket 43-44 e falan gelirse anca olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 (düzenlendi) onların sokmak istediği gitti gidiyor oyununa düşme.....para sende öyleyse patron sensin ..... Mart 29, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Buradan da anlaşıldığı gibi aksesur'danda ötv alındığı için indirim olur Listedeki gibi mantıken hesap yapabilirsiniz Ben bir ara kısa hesap yapmıştım %2x lü bişey çıkıyordu direk hesaplamak için (1.6 altı) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yarın zamanın olduğunda aşağıdaki numarayı ara istediğin özellikleri söyle, oldu olacak birde benden selam söyle , sana verebileceği en güzel fiyatı verir. 5322859727 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 onların sokmak istediği gitti gidiyor oyununa düşme.....para sende öyleyse patron sensin ..... Haklısın abi,aynı bayiden 2 kez focus aldım, ozamanlar daha heyacanlıydım ve ne fiyat dedilerse o fiyattan pazarlıksız aldım,artık daha bilinçliyim ve daha temkinli davranıyorum forum ve forumdaşlar sağolsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bu arada arabanın faturası kesilir, onun üzerine ÖTV eklenir toplam meblağ üzerinden KDV eklenir. Aldığınız her donanım için hem ÖTV hemde KDV Ödersiniz. Ancak listelerde gÖzüken fiyatların içine bu ÖTV ve KDV zaten giydirilmiş olarak yazılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yarın zamanın olduğunda aşağıdaki numarayı ara istediğin özellikleri söyle, oldu olacak birde benden selam söyle , sana verebileceği en güzel fiyatı verir. 5322859727 Mertol abi ararım ve selamınıda kesin iletirim,teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 O adam istediğin yerde teslim ettirir sana arabayı. Gidip gelmene falan gerek yok. Çakal bir tipte değildir. Yapabileceği ne varsa yapar zaten. Olmadı beni ara bineriz tepesine.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bu arada arabanın faturası kesilir, onun üzerine ÖTV eklenir toplam meblağ üzerinden KDV eklenir. Aldığınız her donanım için hem ÖTV hemde KDV Ödersiniz. Ancak listelerde gÖzüken fiyatların içine bu ÖTV ve KDV zaten giydirilmiş olarak yazılıyor. Bunu Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler Mertol abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 O adam istediğin yerde teslim ettirir sana arabayı. Gidip gelmene falan gerek yok. Çakal bir tipte değildir. Yapabileceği ne varsa yapar zaten. Olmadı beni ara bineriz tepesine.. Yarın arıyacam abi,bu arada iş teslim almaya kalsın ankara Çok ters değil seve seve gelirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 O adam Ankara'da değil. Balıkesir'de.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Ya benim anlamadigim birsey var. Otv yi nasil dusuyorsunuz? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap