Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Abi sen indirim yaptır sonra ötv'yi düş bakalım de Senin için fiyat alayım mı ist'dan Ciddi alıcıysan felan dermişim Zonguldak uzak değil 5bin tl indirim ile focus alan abilerimizi görünce türkiyenin hiçbir yeri uzak değilmiş gibi geliyor,Yakup valla fiyat alırsan memnun olurum dediğim gibi bana verilen fiyatta eski focus kullanıcı indirimi anca var oda 1000tl gerisi saf bi şekilde liste fiyatı kuruş indirim yok bayiden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Alperen abi pazarlığı yaptır sonra ötv muaf de. Zaten ucuz diye inmiyorlar. öTV indirim hesaplaması farklı oldu için baştan söylüyorum yanlışmı yapıyorum yani? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 öTV indirim hesaplaması farklı oldu için baştan söylüyorum yanlışmı yapıyorum yani? İndirimden sonra hesaplarlarsa daha iyi olur. önce hesaplayınca zaten bu geri kalan %90'dan ucaza alıyor az da yapsak çokda sonuç itabari ile daha düşük fiyata alıyor oluyor. Sonra yapınca verilen fiyattan dönülmez diye ses edemiyorlar. Yanlış değil doğrusu o ama bayilerde kendi çaplarında açık gözlülük yapıyor öyle söyleyince. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 öTV indirim hesaplaması farklı oldu için baştan söylüyorum yanlışmı yapıyorum yani? Ya aslında adamlar haklı liste fiyatından iner ötv sonra indirm yaparsa yapar ama işlerine gelmiyor anlayacağın..Sen sonra söylerek bunu duygusal olarak baskı yapmış olacaksın ee zaten ötv'li böyle inmiştin diye Yarın fiyat almaya çalışacağım Aradığın aracı ötv'li 57 liraya rahat indirtiriz diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 İndirimden sonra hesaplarlarsa daha iyi olur. önce hesaplayınca zaten bu geri kalan %90'dan ucaza alıyor az da yapsak çokda sonuç itabari ile daha düşük fiyata alıyor oluyor. Sonra yapınca verilen fiyattan dönülmez diye ses edemiyorlar. Yanlış değil doğrusu o ama bayilerde kendi çaplarında açık gözlülük yapıyor öyle söyleyince. Haklısın galiba Hasan,aslında benim düşüncem daha farklı idi boş titanyum opak fiyattan ötv muaf hesaplatıp üsütne metalik renk,sunroof ve oto park koymayı düşünüyordum pazarlık niyetine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Haklısın galiba Hasan,aslında benim düşüncem daha farklı idi boş titanyum opak fiyattan ötv muaf hesaplatıp üsütne metalik renk,sunroof ve oto park koymayı düşünüyordum pazarlık niyetine Başlamışken X paketide içine itekleyiver istersen Alper abi.. :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Ya aslında adamlar haklı liste fiyatından iner ötv sonra indirm yaparsa yapar ama işlerine gelmiyor anlayacağın..Sen sonra söylerek bunu duygusal olarak baskı yapmış olacaksın ee zaten ötv'li böyle inmiştin diye Yarın fiyat almaya çalışacağım Aradığın aracı ötv'li 57 liraya rahat indirtiriz diye düşünüyorum Yakup seninle iletişimde olalım,benim kafamdaki araç fiyat istediğim gibi olursa dizel(hb)+siyah renk+oto park+sunroof (41 gibi fiyat var kafamda) bana verilen fiyat sunroofsuz(42bin). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Başlamışken X paketide içine itekleyiver istersen Alper abi.. Neden olmasın Şaka bi yana benim dediği opsiyonlar zaten toplamda 3200 falan fazlada abartmıyorum diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Neden olmasın Şaka bi yana benim dediği opsiyonlar zaten toplamda 3200 falan fazlada abartmıyorum diye düşünüyorum Başlamışken X paketi de al diyorum yani.... Abartmıyorsun bence ama bayi ne der bilmem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Başlamışken X paketi de al diyorum yani.... Abartmıyorsun bence ama bayi ne der bilmem... Hasan iyi diyosunda hem bütcemi aşar ,hemde x paket içeriğinin fiyatını hakettiğini düşünmüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 alper x paket almadan alma git pazarlıgını yap yoksa canın sıkılır ileride hepsi olsun...salla alırız fiyat izmirdende merak etme sen...sadece kesinkez de...ok boş araba alma sakın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Hasan iyi diyosunda hem bütcemi aşar ,hemde x paket içeriğinin fiyatını hakettiğini düşünmüyorum. Alper abi olmuşken tam olsun. Parayı bir kere veriyoruz. Ben niye kastırmadın da babaya Elegance aldırmadım diye yanarım hakkaten çok boş bu Ambiente. Ver gitsin ileride satarken zaten çıkarırsın onun parasını. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 yaaa durun bütçesi ne durumda ..zorlamayın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 alper x paket almadan alma git pazarlıgını yap yoksa canın sıkılır ileride hepsi olsun...salla alırız fiyat izmirdende merak etme sen...sadece kesinkez de...ok boş araba alma sakın... Tevfik abi doğru söylüyosunda hem bütçeyi aşar hemde x pakette sadece farlar var heves edeceğim,oto park bile gereksiz gözümdede sonradan sensör takmaktansa oto parklı alayım noktasındayım,bu arada memnun olurum fiyat alırsan abi , izmir biraz ters kalıyor ama makul bi fiyat olursa uzaklarda yakın olur gibime geliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Alper abi olmuşken tam olsun. Parayı bir kere veriyoruz. Ben niye kastırmadın da babaya Elegance aldırmadım diye yanarım hakkaten çok boş bu Ambiente. Ver gitsin ileride satarken zaten çıkarırsın onun parasını. Hasan düşündüğün gibi satarken yansımıyor fiyata,zaten boş olmıyacak araç her şeyi olacak nasipse x paketide olmayı versin ,hem Bekir abininde dediği gibi beni kasar x paket. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap