Cengiz Öztürk Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2019 merhaba 2018 dizel otomatik titanyum focus sedan aldım 2. el olarak aldım fordun sitesine baktım periyodik bakım 30,000 bakımı 1700 küsür 45,000 bakım 2200 küsür lira yazmakta bakakaldım bu parçaları dışarıdan nasıl tedarik edebiliriz eski aracım 2012 model dizel manuel idi geçen haziranda 250 parça 70 işçilik 320 liraya mazot filtresini de değiştirmiştim yağ olarak castrol edge c3 (castrol ün en pahalı yağı) almıştım bunda fiyatlar çoooook uçuuuk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2019 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2019 Öncelikle fiyatlar için servisinizle görüşün, tanımlanmış indirimleri sorgulatın. Hala size uygun değilse herhangi bir tedarikçiden alabilirsiniz. Bunu ne amaçla sordunuz anlamadım. Sponsor bölümünden de talep edebilirsiniz, güvenilirdir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2019 Geçen gün 45K bakım için Afyon Bosh Car Service(Eski yetkili Ford servis) fiyat aldım. 1055 TL fiyat verdiler. Haftaya götüreceğim. Bakım 245₺ Şanzıman yağ ve filtre değişimi 810₺ olarak söylendi. Filtreler orijinal Ford. Yağlar Castrol muş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sami ÖZTÜRK Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2019 (düzenlendi) Merhabalar; 2018 model olduğu için aracınızın garantisi devam ediyor diye düşünüyorum. Öncelikle servisleri arayıp telefonda fiyat bilgisi almanız. Birde bugünlerde Kampanya var "30 Haziran'a kadar bakımızı yaptırın, bir sonraki bakımınızda geçerli 200 TL indirim çeki kazanın! Kampanya Detayları: https://www.ford.com.tr/arastir/satin-alin/kampanyalar/satis-sonrasi-kampanyalari/servis_ceki_kampanyasi Haziran 19, 2019 Sami ÖZTÜRK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap