Sinan Çınar Oluşturma zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 29, 2012 Arkadaşlar sony mp3 player da diyelim ki cd den 50 parçayı çalmak istiyoruz.Bunu nasıl yapacağız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Konu doğru yere taşınıyor... Lütfen dikkat edelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Sorunuza gelecek olursak, nedemek istediğiniz ben anlamadım.. Cd de atıyorum 100 müzik var ama seçtiğiniz 50 mi çalacak ? öyle ise 2 klasör yapıp atın cd'ye belki olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Ben parçaların hepsini açıp öyle atıyorum klasör yok.120 parça yapıyorum.Her parçanın önüne sayı yazıyorum.50. parçaya gelmek istiyorum ama nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 He soru şimdi oldu işte Ben mesela bu tip sorunları yaşamamak için çok az müzik atarım hatta mümkünse track yaparım kaliteli olsun az olsun diye Maalesef direkt gitmek yok diye biliyorum ama 2006 sony'si farklı olabilir ondan emin değilim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 (düzenlendi) teşekkürler.Şimdilik tek tek gidecez bakalım.Bir de klasör işini deneyim bakalım. Mart 29, 2012 Sinan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 c.erdem Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 2008 GHİALARDAKİ sony lerin model ismi ne oluyor bilginiz var mı ? bir de 6cd özelliği var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 2008 GHİALARDAKİ sony lerin model ismi ne oluyor bilginiz var mı ? bir de 6cd özelliği var mı ? 6 cd yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 6 CD alma özelliği Focus ST & RS'lerde var.İnternette satan arkadaşlar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 talha çınar Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 bende de sony teyp var ama kod istiyor acaba teybi sökmeden seri numarasını öğrenemezmiyiz. illa sökülecekse resimli anlatabilecek varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Ruhsatta bi sticker seri no var ama teyp'in mi acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 bende de sony teyp var ama kod istiyor acaba teybi sökmeden seri numarasını öğrenemezmiyiz. illa sökülecekse resimli anlatabilecek varmı? Torpido gözünde yazıyor olabilir mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2012 bende de sony teyp var ama kod istiyor acaba teybi sökmeden seri numarasını öğrenemezmiyiz. illa sökülecekse resimli anlatabilecek varmı? Güneşliklere torpidoya felan iyi bakın..Kitapçığınıza bakın..Yada servis'e gidin 2 dk halletsin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 talha çınar Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2012 Güneşliklere torpidoya felan iyi bakın..Kitapçığınıza bakın..Yada servis'e gidin 2 dk halletsin.. maalesef oralarda yok servise 2 defa gittim ama sizin dediğiniz gibi 2 dk da yapılacak bişey değil diyorlar saat18:30 da kapatıyorlar ben en erken 18:00 da orda olabiliyorum ama "abi erken gelmen lazım yok teybi sökecez felan en az 45 dakika" diyorlar. bide sistem yok dediler diğer gittiğimde ondada en az bir buçuk saat önce gelin dediler. ne sistemi oluyor bu anlamadım. sanırım tek çare servis değiştirmekte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Çınar Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Benimki hem torpidoya yapıştırmışlar hem de kullanma klavuzuna.Servisten başkası halledemez sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 c.erdem Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 denemeden forumdaki arkadaşlara sormak istediğim bir şey var : bu sony mp3 DVD çalıyor mu acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Sinan Çınar
Arkadaşlar sony mp3 player da diyelim ki cd den 50 parçayı çalmak istiyoruz.Bunu nasıl yapacağız?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 23 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap