Serkan erden Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2019 Merhaba arkadaşlar, İnternetten h7 osram blaker lazer ampül aldım. Görselinde 1 plastik kutu içerisinde 2 adet gösteriyordu ancak bana gelen ayrı ayrı karton kutu içerisinde. Ürünün orjinalliği kafama takıldı. Bilgisi olan varmı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2019 Ambalaj ülkeden ülkeye değişiklik gösterebiliyor. Dert etmeyin bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2019 Halojen osramların henüz sahtesi yapılamadı. Fakat ben geçen hafta H4 aldım, plastik kutulu içinde 2 adet ve yan tarafında, ''Hologram'' vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2019 Satıcı firma, stoklarında plastik kutu olan kalmadı, bu sebeble bunları gönderdim dedi, ama şüphe duydum. Az önce taksım, bakalım sonuç nasıl olacak gece görecez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fırat Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2019 Gitti... sitesinden aldıysanız oradan bende aldım ve aynı şekilde geldi. Sorun yok gayet iyi aydınlatıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap