okan ali Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2019 (düzenlendi) Geçen gün maillerime bakarken yanıp sönen uyarı kutucuğu gördüm. Anladığım herhalde oyun vs oynayanlar için paralı üyelik, sandım meğersem komple e-posta ücretli oluyormuş. Hele sen mynet'e bak. Artık e-posta servisi ücretli olacakmış sanki kullanana kaldıda, para istiyorlar.. hemde yıllık 100 tl Kibarca servisi kapatıyoruz diyor amcamlar, hoş hotmail bıçakladı myneti gmail'de gömdü. Game over yani.. 2003'ten beri aktif kullanıyorum . 16 sene olmuş mailim var.. Beni hüzünlendirdi lakin yapacak birşey yok diyerek önemli site kayıtlarımı gmaile kaydırdım.. Haziran 21, 2019 okan ali tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2019 Yıllar önce sadece king oynamak için kullanırdım. Kaç senedir o da yok. N.P. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2019 (düzenlendi) Hesap veya kkartı ele geçirmek için Spam falan olmasın. Ana sayfasında yazmıyorsa inanmayın @okan ali Haziran 21, 2019 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2019 Önemli maillerimi aktardım gmaile geride kalan bütün maillerimi sildim. Bankalar ve e devlet ve forumlardaki maillerimi de gmail olarak güncelledim. Ben 2005 den bu yana myneti kullanıyordum. Artık paralı olunca işi bitti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Er Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2019 Oyun tutkunları var mynet in tavlası okeyi filan, yıllardır süren java sıkıntısına rağmen. mail servisini kullananda azalınca belki ordan yolumu bulurum demiştir. eğer öyleyse yazık etmiş kendine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2019 Çok çok ilginç, bir de %50 indirimli hali. İnsanlar Gmail yerine niye bunu seçsin hiç anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2019 Mynet neydi? ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2019 Mynet eposta mı ? Dinozorlarla birlikte tarih olmamışmıydı o ya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2019 Abi bitti diyoruz da az önce Pro paket ödemesi yaptım ? Eniştem için, seneye kadar gmail’e kayarız. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2019 21.06.2019 - 17:26 tarihinde, okan ali yazdı: 2003'ten beri aktif kullanıyorum . 16 sene olmuş mailim var.. Beni hüzünlendirdi lakin yapacak birşey yok diyerek önemli site kayıtlarımı gmaile kaydırdım.. hesap aktarim araci var her iki seceneginde gmail ve outlookun hemen bi hesap olustur mailleri alsin iceri 16 degil 26 sene oncesinide arsivlerden bakarsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap