İbrahim Büyükkara Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2019 2012 titanyum otomatik 1.6 lpg li focus var otomatik klima low da sorun yok buz gibi soğutuyor. fakat dereceyi 17-18 dereceye çıkardığımda bir süre sonra sıcak üfürmeye başlıyor. klima gazını değiştirdim sorun devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2019 Klima gazını boşuna değiştirmişsiniz.Gazdan dolayı olsaydı low'dada soğutma yapmazdı.Probleminiz büyük ihtimal iç mekanın ısısını ölçen sensörden kaynaklanıyor.Klima içerinin ısısını düşük algılıyorsa soğutma yerine ısıtmaya başlar.Ama low'a aldığınız zaman klima içeriyi belli bir dereceye ayarlamayı bırakır ve soğutabildiği kadar soğutmaya çalışır.Direksiyonun sağ tarafında dizinizin biraz üzerine denk gelen küçük bir delik göreceksiniz. 10 kuruş büyüklüğünde.Oranın içinde ısı sensörü var.Bazen bu sensörü temizleyinde düzeliyor.Bazende değiştirmek gerekiyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2019 Otomatik MesajBu konu, Focus Club Tr > Forum Yapısı kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
İbrahim Büyükkara
2012 titanyum otomatik 1.6 lpg li focus var
otomatik klima low da sorun yok buz gibi soğutuyor.
fakat dereceyi 17-18 dereceye çıkardığımda bir süre sonra sıcak üfürmeye başlıyor.
klima gazını değiştirdim sorun devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap