Hüseyin Uyar Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2019 14 saat önce, Borga Sınıksaran yazdı: Aracın eski kasa olması çok önemli mi? Siz eski kasasını sevmişsiniz sonuçta. Al sat yapmayacaksanız sıkıntı yok imkanlar uymuş bence çoook kafa karıştırmamak lazım her şeyi ile aynı ancak pws sahibi olarak keşke pws olsaymış dedim içimden. Manuel sevmeme rağmen o fiyata ben de pws olmasını istemiştim ama kısmet böyleymiş ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Borga Sınıksaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2019 29.06.2019 - 12:23 tarihinde, Hüseyin Uyar yazdı: Manuel sevmeme rağmen o fiyata ben de pws olmasını istemiştim ama kısmet böyleymiş ? Kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Uyar Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2019 7 saat önce, Borga Sınıksaran yazdı: Kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı ? Teşekkürler ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap