HakanÖzer Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2019 Selamlar, 2014 focus 1.6 tivct (lpgli) sahibiyim. Aracım soğukken marş alıyor ancak bekleyerek geç çalışıyor. Yakıt pompası, buji ve gaz pompasından kaynaklı olabileceği söylendi ancak ustalara güvenemiyorum ne yazık ki. Fikri olan varsa yardımcı olabilirsenizi sevinirim. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Koray Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2019 Regülatör diyaframında kılcal bir çatlak, yırtık manifolda gaz sızdırıp bu soruna yol açabiliyor genelde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 BurakHAN Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2019 LPG Varmı araçta ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berkan Şen Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2019 Ayni aorun benim aracimda da var benzin pompasi arizasi oldugunu soylediler. 600 tl de fiyat verdiler halen o sekilde kullaniyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 HakanÖzer Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2019 Tekrar merhaba, aracı ustaya götürdüm. Sadece soğukken böyle yapıyorsa yakıt pompası, sürekli böyle ise gaz manifoldu arızası olabileceğini söyledi. Aracım sürekli böyle değil, aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda olmuyordu. Yine de aracın soğumasını bekleyip bilgisayara bağladılar ve yakıt pompası arızası olduğunu anladık. Yakıt pompasını ve bununla birlikte garanti olması için bujileri de değiştirdik. Şu an için düzeldi. Orijinal yakıt pompası fiyatı 585 TL, bujiler 90 TL olmak üzere yaklaşık 700 TL'ye mal oldu diyebiliriz. Saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
HakanÖzer
Selamlar, 2014 focus 1.6 tivct (lpgli) sahibiyim. Aracım soğukken marş alıyor ancak bekleyerek geç çalışıyor.
Yakıt pompası, buji ve gaz pompasından kaynaklı olabileceği söylendi ancak ustalara güvenemiyorum ne yazık ki.
Fikri olan varsa yardımcı olabilirsenizi sevinirim. Teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap