Ali Gök Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2019 basınçlı yıkama makinesi kullanan var mı? amatör kullanım için ne kadar basınç yeterli ve hangi markayı önerirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 (düzenlendi) Bosch AQT 35-12 kullanıyorum. Genel olarak memnunum ama basınç yeterli mi diye sorarsanız (120 bar) tartışılır ama benim işimi görüyor. Daha yüksek basınçtaki cihazlar arasında çok ciddi fiyat farkları var. --1 dakika sonra eklendi-- Bu arada ben 300 küsür liraya almıştım, onu da düşününce... Temmuz 3, 2019 Semih O. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 valla bende bir dalgıç pompa motoru aldım yapacaktım motor geldi eksik malzemleri tamamlayım bari fırsat olunca hortum rekor vs ... örnek şöyle bişey ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 Ben KL makina'nın 140 barlık olanını kullanıyorum. Sadece otomobil yıkamak için değil, halı da yıkadık, zemin de yıkadık, traktör de yıkadık, römork falan da yıkadık, 6-7 senedir falan kullanıyorum. Öyle sakındığım falan da yok. Hatta basınçlı yıkama makinesiyle, makinenin kendisini bile yıkadım. ? Halen kullanıyorum. Sadece tetiğe basmadığım zamanlarda sanki tetiğe basıp çekmişim gibi "gıv,..........gıv..........gıv" şeklinde çalışmaya çalışıyormuş gibi bir durumu var. o problemi de makineyi kapatarak çözüyorum. İki farklı ucu var, birisi nokta halinde ya da dağıtarak atıyor, diğer uç ise yuvarlak ve döngülü bir şekilde suyu atıyor. İki ay kadar önce su giriş hortum bağlantısı kırıldı, serviste 45 TL fiyat istediler yeni bağlantı aparatı için, ben nalburdan 3 TL ye aynı vazifeyi gören başka bir aparat alarak sorunu çözdüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 BOSCH Universal Aquatak 135 W/EE Basınçlı Yıkama 135 bar Karcher K 4 Full Control EU 130 Bar 1.8 kW Basınçlı Yıkama Makinesi 120 bar düşük geliyorsa bunlar biraz daha güçlü ikisininde fiyatı 1000 lira civarı hangisini tercih ederdiniz kl pro bunlara göre çok uygun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2019 (düzenlendi) 110 bar bosch kullanıyoruz 3 arkadaş ortak almıştık, belki 7-8 sene önce.. 2 kere arızalandı serviste yapıldı.. 110 bar biraz düşük.. 120-130 bar ve 8 mt hortumlu bir cihaz alırsanız makina bir köşede dururken yerinden oynatmadan arabanın her tarafını yıkarsınız. bizim ki 6 mt, biraz sağa sola çekiştirmek gerekiyor. bizim aldığımız bosch metal pompalı her bosch öyle mi bilmiyorum. karcherlarda plastik olanları var. diğer markalardan bilgim yok. birde normal araba yıkamacılar gibi yelpaze aparatını kullanın, dönerli vidalama gibi püskürten başlıkla arabasının boyasını kaldıranı duymuştum. bazıları yazar.. yelpaze 120 bar, döner 130 gibi.. Temmuz 5, 2019 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 (düzenlendi) İyi yıkamalardaki makineler 250 bar. Temmuz 6, 2019 Mete Turfan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2019 130 bardan aşağısını alasım yok karcher ın üst modellerinde metal ve sulu soğutma var. ama çok pahalı. sanırım klpro alacağım biraz inceledim türk malı ve Ümit Beyde olumlu yorum yapmış. fiyatıda uygun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap