Zafer Yusoğlu Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2019 Pazar günü Adana'ya uğrayıp bir gün kalıp Mersin Anamur a 3 günlük bi tatil yapma niyetindeydim. Adana'da nerde yenir ne yenir? Merkezde olan yerler tercihimdir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 (düzenlendi) adana deyince aklıma acılı adana sürahide ayran közde domates kuru soğan nane roka ezme full yeşillik ve lavaş geliyor ? yıllar önce kebapçı ibo diye bir yerde yemiştim baraj yolunda kanalın kenarında çok başarılıydı şadırvandada bir yer vardı oda enfesti adını hatırlayamadım. üstüne bicı bicı içmeyi unutmayın ? Temmuz 11, 2019 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 (düzenlendi) Merkez cami tarafında yeşil kapı da kebap çeşitleri çok iyi. Serkan hocanın dediği gibi bici bici ve şırdanı da ihmal etmeyin ? Temmuz 11, 2019 Mustafa Kızıltan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap