Emre.Çetin Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2019 (düzenlendi) Üye 0 2 ileti Şehir: İstanbul Arabam: Focus 3 Meslek: Satınalma Yaş: 38 Mesajı raporla Oluşturma zamanı: 3 saat önce Merhabalar 2016 focus powersift aracımın 45000 şanzuman yagı degiştirdim degişim sonrası aracı ilk kalkışta D konumuna yada R konumuna aldıgımda şanzuman dan bi dolma sesi bigürültü geliyor yürüyüşünde bi sıkıntı yok programlama usta usta gezmelerim sonuç vermedi bi çözüm bulamadım bu sıkıntıyı yaşayan varmıdır aynı sesi duyan varmı aceba Yukarı Çık Temmuz 11, 2019 Emre.Çetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Anladığım kadarıyda şanzıman yağını serviste değiştirmemişsiniz.Şanzımanınıza uygun yağ ve uygun miktar kullanılmamış olabilir mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre.Çetin Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 servisin kullandıgı kastrol dua konuldu 7 litre aldım hangi ustaya gittiysem mekatroni yani beyin sorunu sakın dokunma diyor kafayı yedim yag deşiti sorun oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Bir de şanzıman yağ filtresi değişimi yapıldı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2019 Soğuk kış günlerinde açık otoparkın kuzeye bakan kısmına bırakmışsam, sabah ilk çalıştırmada P den Dye alırken zorlanma ve daha güçlü bir ses çıkıyordu. Sıcakken ve diğer cephelere parketmiş geçiş daha yumuşak ve sessiz oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar