c.erdem Oluşturma zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 30, 2012 focus ghialarda katlanır ayna özelliği var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 focus ghialarda katlanır ayna özelliği var mı ? Focus II'lerde hatırlamıyorum böyle özellik en azından normal GHİA'da yok Tekno Paket ghia'da olacağınıda pek sanmıyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 c.erdem Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Focus II'lerde hatırlamıyorum böyle özellik en azından normal GHİA'da yok Tekno Paket ghia'da olacağınıda pek sanmıyorum.. fiyatları hakkında biliginiz var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 fiyatları hakkında biliginiz var mı ? Neyin fiyatı ? Katlanır ayna mı ? Bilgim yok F2'lerde OEM olarak sunuldu mu , onu dahi bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 F2'lere katlanan ayna yapanlar var. Fakat olay sadece katlanan aynayı bulmakla bitmiyor ayrıca birde modül yapılmalı. Katlanan aynayı bulursanız işinin ehli bir elektrikçi modülü yapabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 FII nin hiçbir orijinal versiyonunda katlanır ayna yoktur. Sonradan yaptıran varmı yapılabilir mi onuda bilmiyorum, hiç görmedim şu ana kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Varmış, ama bu nasıl katlanma oluyor katlanma değilde yukarı dönme bu http://www.dailymotion.com/video/xf2uua_ford-focus-2-katlanyr-ayna_auto Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Benimkilerde katlanıyor Ama motor olarak benim kas gücümü kullanıyorlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Benimkilerde katlanıyor Ama motor olarak benim kas gücümü kullanıyorlar Len orta yapma valla acımam çakarım 90 dan.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Len orta yapma valla acımam çakarım 90 dan.. Senin canın sağolsun abi. Seviyorum seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 sapık kıllı nolacak.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 c.erdem Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 düğmesi nerede acaba bu işlevin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 düğmesi nerede acaba bu işlevin ? Araç Kumandasında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 gazoz ağacı... boşverin elinizle kapatınnn mucitlik yapmaya çalışıp orjinali bozmayın gerek duyulsaydı ford yapardı bi çok katlanır ayna yapan markadan daha gelişmiş bir markadır ford sallayın gitsin çok hava atmak istiyorsanız gidip st tampon takın yada pedal aydınlatmasına bağlı yer aydınlatması yapın çok tatlı duruyo şahsen yaptım oldu:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
c.erdem
focus ghialarda katlanır ayna özelliği var mı ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap