Mete Turfan Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2019 Değerli arkadaşlar nasip olursa bayram sonrası izine çıkmayı düşünüyorum. Engin tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Sizce nereye gidelim. Çok pahalı olmamak kaydıyla tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 10 saat önce, Mete Turfan yazdı: Çok pahalı olmamak kaydıyla Konu bu cümle ile kapanmıştır.?.Ucuz yer bulsak da gitsek. Fethiye bölgesi olabilir.Merkezi bir konumda.Pataradan tutunda günü birlik Marmaris e bile gidebilirsiniz.Tabii tatilde gezmeyi seviyorsanız.Ayrıca plaj yönünden zengin bir bölgedir.Uygun diyorsanız apart oteller olabilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 marmarisin koylarını görün derim merkezde kalınıp boncuk koyu incekum kleopatra kumlubük turunç selimiye palamutbükü akyaka azmak aksaz gökova vs gidersenizde marmaristen iztuzu plajına gemi turu var kesinlikle katılın ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Tatilden ve gideceğiniz yerden beklentileriniz ne? Bunu belirtmeden Göbeklitepe'den Bozcaada'ya Amasra'dan Anamur'a yüzlerce öneri gelir. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Hem deniz, hem de sakin yer olsun istiyorsanız, Datça'yı tavsiye ederim. Merkezde Fora apart otel var. Fiyatları nispeten ucuz. Biz ailecek 4-5 senedir bu yerde kalıyoruz.http://www.otelfora.com/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Fethiye de Camelia Apart var.Sahibi Kaan Bey.Fiyatları uygundur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2019 9 saat önce, Cem Boneval yazdı: Tatilden ve gideceğiniz yerden beklentileriniz ne? Bunu belirtmeden Göbeklitepe'den Bozcaada'ya Amasra'dan Anamur'a yüzlerce öneri gelir. İlk beklentim çocukların eğlenmesi.aslında uzun yıllar turizm sektöründe bulunmuş biriyim. Ancak hep çalışmaktan tatilci gözü ile hiç bakamadım. Çocuklar havuzda denizde eğlensin orta segmentte bir yer yeterli. İlk kez olacağından acemiyim yani. ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap