Emre V. Oluşturma zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 30, 2012 Daha önceden foruma evo tarzı spoiler hakkında fikirlerinizi almak istemiştim ki kimse güzel olur demediği için m çıta aldım montajını yaptım... Beyaz arabada daha hoş duracağına eminim ama bence fümede bile hoş durdu...Şimdi aklımda başka plan yok aracım sade ve güzel benim gözümde fakat egzoz ucu olabilirmi ki diyorum Resimlerimiz : Buda uzaktan görüntüsü Fikir verme açısından ekledim : bana maliyeti kargo ile 22 Lira oldu... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Güzel Güzel Güle Güle kullan S40'a benzeri için 7xx Tl verildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 güzel olmuş....teşekkürler paylaşımın için.... not:enson resimdeki arkada asılı çamaşırlar senin kirlilerinmi.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 (düzenlendi) güzel olmuş....teşekkürler paylaşımın için.... not:enson resimdeki arkada asılı çamaşırlar senin kirlilerinmi.... Hay Allah .. Yakalandık Resimlerde çok belli olmuyor ama gerçek insan gözüyle bakıldığı zaman gayet hoş tavsiye ederim Mart 30, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Acil yay ister Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 not:enson resimdeki arkada asılı çamaşırlar senin kirlilerinmi.... Napacan? Yıkayacakmısın? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Acil yay ister Bolunun yolları bildiğin gibi değill Ogün abi son zamanlar. Yay konusu benim için imkansız gibi bişey kaldı ki ben vermeyi düşünmem sanırım.Ama haklısın leylek gibi havada geziyoruz Lastik alıcaz malum yaz geldi , Slip atmakdan korkuyorum yazlık lastiklerle .. Arka atıvericek gibi geliyor bazen virajlarda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 hımmmm..sana bişi diycem niye heryazdıgım iletiden sonra yırtık dondan çıkar gibisin canım benim..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Ne o korktunmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 korktugum şu oldu...göbekten dedim ben nasıl görebiliyormusun yazık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Korkma korkma.. Kılıç kınını kesmez... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Ucu kestirirsen tamponu karartırsın. Dizel araç bu Erkanım Kara duman spec Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 ah bide benim TDCI nin dumanını görseniz ... 2x TDCI motoru var sanki içinde... Normal focusun 2 katı fazla duman atıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Ucu kestirirsen tamponu karartırsın. Dizel araç bu Erkanım Kara duman spec abi iyi hatırlattın bak.. uygun zamanda video çekecektin EGR iptali ile ilgili hala bekliyoruz valla...En azından nerde olduğunu nasıl söküldüğünü bilsek çıkarırı temizleriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Güzel olmuş fakat çıtanın kenarları boyasızmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap