Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Güzel olmuş...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Güzel olmuş fakat çıtanın kenarları boyasızmı ? evet yeni kesildiği için oras biraz grimsi duruyor , iyi fikir aslında keçeli kalemle falan boyayım bugun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2012 Güzel olmuş Emre eline sağlık. Ben beğendim arka kısmı tamamlamış sanki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2012 teşekkür ederim hasan kardeşim ... İlk yapıldığında ne biliyim içimdeki his mondeo'ya biniyormuşum gibi hissettirdi.Sanki arka kısmı daha kalıplı gördüm Sonuç olarak resimlerde belli olmasada normalden farklı durduğu için baya hoş duruyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2012 (düzenlendi) Evet Emgrand ta s-klasse ye benziyor zaten.. Nisan 1, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selim Yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2012 Bende yapmıştım m3 çıta alıp kesmiştik araca göre iki gün durdu babam sökmüş atmış güzel durmuyor diye bende m3 çıta alıp yapmayın focusa uygun olan en incelerden alın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap