Ali Güvenç Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2019 Araç Focus 3 Mca 2015 Dizel Trendx 75 bin km. Her zaman geçtiğim yolda rampa aşağı 3. vites inerken gaz vermezsem çıt çıt metal vurma sesi geliyor. Gaz verince kesiliyor. Ses yemek kaşıklarını birbirine vurma sesiyle aynı ses. Tam o mevkiide duvar var ses yankılandığından duyuyorum muhtemelen. Öbür viteslerde varsa da hiç duymadım. Szce neden olabilir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Furkan Çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2023 20.07.2019 - 19:36 tarihinde, Ali Güvenç yazdı: Araç Focus 3 Mca 2015 Dizel Trendx 75 bin km. Her zaman geçtiğim yolda rampa aşağı 3. vites inerken gaz vermezsem çıt çıt metal vurma sesi geliyor. Gaz verince kesiliyor. Ses yemek kaşıklarını birbirine vurma sesiyle aynı ses. Tam o mevkiide duvar var ses yankılandığından duyuyorum muhtemelen. Öbür viteslerde varsa da hiç duymadım. Szce neden olabilir? Soru 2019'dan kalmış. Eminim bir çok cevap verilmiştir ama yine de boş geçmek istemedim 🙂 O ses enjektörlerden gelen bir ses. Enjektörün karakteristiğinden kaynaklanıyor, herhangi bir arıza ya da arıza öncesi belirti durumu değil. 0 Km aldığımda da o sesi duyuyordum, 285 bin de enjektörleri sıfırladıktan sonra da aynı sesi duymaya devam ediyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Güvenç
Araç Focus 3 Mca 2015 Dizel Trendx 75 bin km.
Her zaman geçtiğim yolda rampa aşağı 3. vites inerken gaz vermezsem çıt çıt metal vurma sesi geliyor.
Gaz verince kesiliyor. Ses yemek kaşıklarını birbirine vurma sesiyle aynı ses.
Tam o mevkiide duvar var ses yankılandığından duyuyorum muhtemelen.
Öbür viteslerde varsa da hiç duymadım.
Szce neden olabilir?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 1 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap