Doğukan Özçelik Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2019 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2019 Merhabalar, sizce komple araca pasta cila yaptırsam bir sorun olur mu ? üzerinde hafif nokta kadar taş değmeleri var beni rahatsız ediyor sonrasında satmak isteyince adam neden pasta cila yaptın der mi ? pasta cila zararlı mı yaralı mı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2019 37 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı: neden pasta cila yaptın der mi ? Boş verin. Onu diyecek adam mümkünse arabamı almasın. İstiyorsanız yaptırın. Ki zaten nereden bilecek yapıldığını. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Doğukan Özçelik yazdı: Merhabalar, sizce komple araca pasta cila yaptırsam bir sorun olur mu ? üzerinde hafif nokta kadar taş değmeleri var beni rahatsız ediyor sonrasında satmak isteyince adam neden pasta cila yaptın der mi ? pasta cila zararlı mı yaralı mı ? Ben 2 yılda bir komple boya koruma yaptırıyorum. Hem araç daha temiz duruyor. Bunun satışla olumsuz anlamda ilgisi yok. Aksine daha iyi; arabana gözün gibi bakmış oluyorsun. Temmuz 22, 2019 A.Coşar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2019 (düzenlendi) taş vuruğu ne yaptı araca, boyaya zarar verdi ise pasta bir yarar sağlamaz ki.. rütuş yapmalısınız taşın vurup çukurlaştırdığı yerlere. peşinden sizde cila atsanız yeter.. ** şimdi diğer başlığıda gördüm.. kil uygulayıp cila atın yeter.. taş vuruklarına ise rütuş lazım.. derin olan varsa pas riski olur rütuş yapmazsanız Temmuz 22, 2019 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğukan Özçelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2019 14 saat önce, Mehmet Demir yazdı: taş vuruğu ne yaptı araca, boyaya zarar verdi ise pasta bir yarar sağlamaz ki.. rütuş yapmalısınız taşın vurup çukurlaştırdığı yerlere. peşinden sizde cila atsanız yeter.. ** şimdi diğer başlığıda gördüm.. kil uygulayıp cila atın yeter.. taş vuruklarına ise rütuş lazım.. derin olan varsa pas riski olur rütuş yapmazsanız taş vuruğu derken hocam derin olarak derin mesela kir gibi görünyür birde çoğunlukla boyada kir var beyaz olunca çok dikkat çekiyor bende biraz hassasım temizlik konusunda iyi görünsün istiyorum. --0 dakika sonra eklendi-- 17 saat önce, A.Coşar yazdı: Ben 2 yılda bir komple boya koruma yaptırıyorum. Hem araç daha temiz duruyor. Bunun satışla olumsuz anlamda ilgisi yok. Aksine daha iyi; arabana gözün gibi bakmış oluyorsun. peki hocam kompe boya koruma ve cila ne tutuyor sizin ? --1 dakika sonra eklendi-- 18 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Boş verin. Onu diyecek adam mümkünse arabamı almasın. İstiyorsanız yaptırın. Ki zaten nereden bilecek yapıldığını. bende temizlik için istiyorum güzel görünsün ama öyle pirpirikli adamlar va rki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2019 3 saat önce, Doğukan Özçelik yazdı: peki hocam kompe boya koruma ve cila ne tutuyor sizin ? Bu sene 200 TL. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2019 6 saat önce, A.Coşar yazdı: Bu sene 200 TL. Adana da nerede yaptırıyorsunuz güvenilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap