Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2023 14 saat önce, Olcay Sert yazdı: bakalım arabam yok şimdileri belli olmaz oralardan geçebilirim 🙂 Ne zaman istersen 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 Evet focus clubın kampçıları ve karavancıları hiç sesiniz çıkmıyor. Yokmu haftasonu planları? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burçin Denizalp Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 Haftasonumuz mu var ki planımız olsun 😞 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2023 (düzenlendi) 15 saat önce, Burçin Denizalp yazdı: Haftasonumuz mu var ki planımız olsun 😞 Olsun Allah sağlık sıhhat versin. Gezi her zaman yapılır. ___ Çok okuyan mı bilir çok gezen mi derler. Gezerek okuyan derim İlber Ortaylı hocam gibi. En büyük hayalim karayolu ile tüm Türk devletlerini gezerek Moğolistan'a kadar gidip ata yurdunda Ata yazıtlarını canlı gözümle görebilmek. Hayat ne gösterir bilinmez. Hayal olmaktan gerçeğe dönmesi umuduyla. Mayıs 27, 2023 Ogün Özemre tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2023 1 saat önce, Ogün Özemre yazdı: hayalim karayolu ile tüm Türk devletlerin Orhun Yazıtları hariç diğer hayalini karayolu ile yaptım. Umarım sen de bu hayaline en yakın zamanda ulaşırsın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burçin Denizalp Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2023 4 saat önce, Ogün Özemre yazdı: Olsun Allah sağlık sıhhat versin. Gezi her zaman yapılır. ___ Çok okuyan mı bilir çok gezen mi derler. Gezerek okuyan derim İlber Ortaylı hocam gibi. En büyük hayalim karayolu ile tüm Türk devletlerini gezerek Moğolistan'a kadar gidip ata yurdunda Ata yazıtlarını canlı gözümle görebilmek. Hayat ne gösterir bilinmez. Hayal olmaktan gerçeğe dönmesi umuduyla. "Genlerimizde atalarımızın izlerini taşıyoruz. Azıcık zamanımız olsa betonlasmis yapılardan uzaklaşıp o sonsuz bozkirlara ulaşmaya çalışıyoruz." Cengiz Aytmatov'un çok sevdiğim sözü. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2023 4 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Orhun Yazıtları hariç diğer hayalini karayolu ile yaptım. Umarım sen de bu hayaline en yakın zamanda ulaşırsın. İnşallah abi. Bakalım hayırlısı. Hem vakit hemde nakit meselesi biraz. Şu an Moğolistan da opan laravancı bir ağabeyimiz var soluksuz takip ediyorum. Yeni dönüşe geçti. 2 saat önce, Burçin Denizalp yazdı: "Genlerimizde atalarımızın izlerini taşıyoruz. Azıcık zamanımız olsa betonlasmis yapılardan uzaklaşıp o sonsuz bozkirlara ulaşmaya çalışıyoruz." Cengiz Aytmatov'un çok sevdiğim sözü. Ne kadar doğru bir söz. Ne kadar yozlaştırılsakta özümüze dönmek için bir kıvılcım yeterli. Bunu sürekli görüyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2023 Geçen hafta sonu seçimdi git geldi derken kampı pas geçtik, bu haftasonuda işler yoğun, belki pazar günü uğrarım bi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2023 (düzenlendi) Cumartesi Günü sabahtan sakaryaya gittim çeki demirini taktırdım. Randevulu gitmeme rağmen araya 2-3 araba soktu, arkadaş, bendeki hata arabanın başında beklememem; anahtarı verdim sen takarsın dedim ama yok gittik geldik 4 saat sonra bile halen işe başlanmamış. dönüşte eve baktım 2.5 saat kamp alanına baktım gene aynı, kampa gideyim bari dedim, iyiki de demişim. Biraz işler güçler Pazar günü yeni gelen karavancıya deck yapıldı Akşam dönmeden 22de bi kamp ateşçiği yakıldı, seyredip döndük Haziran 19, 2023 Olcay Sert tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2023 Herkese iyi akşamlar selamlar sevgiler akşam oldu anca foruma bakacak zaman bulduk. Bugün karavan ile uğraşma günümüzdü. Malum yürür aksam ile ilgili problem yaşıyoruz. 1350 kg kapasiteli dingil sparişi verdim cuma günü. 6 hafta sonra gelecek. Dedim bir bakalım. Durumlar nedir alt tarafta dingil harici hasar var mı iyiki bakmışım. Şasenin dingil bağlantı sacları eğilmiş. İnce malzeme kullanmışlar. Daha kalın sacdan yenilerini imal etmek için sökmek gerekti onları söktük oğlumla. Şimdi dingil gelene kadar yeni bağlantı saclarını üretip galvaniz kaplatıp montajlarını yapacağız. Bizim karavan sezonu kapattı 😁 Ne diyelim cefasını çekmediğin işin sefasını süremezmişsin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2023 @Mertol Kip Üste destek atacak yer yok. Siyah olan kısım karavanın zemin ahşabı. Şase ve diğer aksamlar maliyet düşürme açısından ince yapılmış. Aslında yapı olarak orjinal al ko şase kopyalanmış ama malzeme ince yapılmış. Avrupa karavanlarda da dikey destek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2023 Bir saat önce, Ogün Özemre yazdı: Bizim karavan sezonu kapattı Geçmiş olsun, umarım sorunu en kısa zamanda çözersin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2023 Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar. 7 saat önce, Olcay Sert yazdı: Geçmiş olsun, umarım sorunu en kısa zamanda çözersin Sağolasın. Kalıcı olarak çözeceğim inşallah. En azından satarsam da içim rahat satrım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2023 On 7/30/2023 at 10:55 PM, Ogün Özemre said: @Mertol Kip Üste destek atacak yer yok. Siyah olan kısım karavanın zemin ahşabı. Şase ve diğer aksamlar maliyet düşürme açısından ince yapılmış. Aslında yapı olarak orjinal al ko şase kopyalanmış ama malzeme ince yapılmış. Avrupa karavanlarda da dikey destek yok. Kastettiğim şuna benzer atkılar atmaktı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2023 (düzenlendi) O şekil bayrak atmayı bende düşündüm. Önümüzdeki hafta lazerciye gideceğim. Orada civatalara denk gelmeyecek şekilde kaynattıracağım. ST52 sac yokmuş ellerinde onu bekliyorum. Burulan saclar 2.5 mm ST38 Üstte bayrak atacağımız sacları 4mm Aşağıdaki saclarıda 3mm ST52 sacdan yaptıracağım. Ana şase sacıda 2.5 mm ST38. Onuda güçlendirmek amaçlı aşağıdaki resimdeki gibi dıştan 2.5 mm ST52 sacdan bir levha daha yaptıracağım. Herhalde daha bişey olmaz. Ağustos 5, 2023 Ogün Özemre tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap