Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2023 Bugün evimiz Bursa'da 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 5 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5 o degilde bu kamp alanlari ucretleri cok olmus beya, bi tanidik kamp acti dost isi bile pahali. bu seneyi otoparkta gecirmekte istemiyorum avrupa yakasinda tavsiyelere acigim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 6 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6 22 saat önce, Olcay Sert yazdı: o degilde bu kamp alanlari ucretleri cok olmus beya, bi tanidik kamp acti dost isi bile pahali. bu seneyi otoparkta gecirmekte istemiyorum avrupa yakasinda tavsiyelere acigim Geçen sene senelik 50000 civarı bir rakam istiyorlardı. Bende düşünüyordum aslında koymayı ama 250000 civarlarında küçük hobi bahçeleri var onlardan satın almak daha mantıklı. En azından mülk sahibi olursun. Birde her seferinde farklı bir yere gitmek bana daha cazip geliyor. Gebzede bir kamp alanı açılıyor kampanya yapmış adam. Baya cazip fiyatları ama sana çok ters. Arzu edersen atayım sana numarasını. ______________________ Bu haftasonu Karavanist karavan fuarı olacak. 6-14 ocak arası açık olacak. Ben iş yoğunluğundan dolayı bugün gidemedim. Ama yarın ve önümüzdeki haftasonu orada olacağım inşallah. Gelmek isteyenler için davetiye linkleri kapanmış. Ancak Fuarın katılomcılarkmdam Megacell WhatsApp üzerinden yardımcı oluyor. Numarasını bırakıyorum gelmek isteyenler gönül rahatlığı ile davetiye için yazabilirler. Megacell Fatoş hanım. 05354722818 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 6 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6 12 saat önce, Ogün Özemre yazdı: Megacell Önder beyden aldım zaten ürünleri, bugün bi arkadaşla altını üstüne getirdik biz söküp takacak gibiyiz. kamp alanının güzelliği ortam oluşması, bide haftasonu için nereye gitsek derdi olmuyor ama genede bi risk alıp otopark ve gezi yapsam mı diyorum kararsız kaldım arkadaşda ilk ay böyle bi daha ki aya normal fiyattan yaparım dedi bakacağız artıkın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 7 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7 (düzenlendi) @Olcay Sert Trafo sistemini iptal edin. Gereksiz enerji kaybı yaratıyor. Aküden Linkteki ürüne çıkış ver. Tüm 12v aksesuarları uygun amper de bucak sigortalar ile bağla. Panelden mpptye 40a Aküden pozitif baraya 50a sigorta kullan. https://allestock.com/collections/karavan-marintekne-urunleri/products/araba-karavan-tekne-marin-10lu-led-ikaz-isikli-bicak-tipi-sigorta-kutusu-10-ad-sigortali-10-yollu-ato-atc-bicak-sigorta-blogu Bende bu aşağıdaki sigortalardan var. https://a.aliexpress.com/_oF0d61K Kapalı havalarda panel verimliliği düşük kalır. Zorunlu hallerde akünü güvenle şarj etmek için bu aşağıdaki cihazı kullanabilirsin. Dc dc converter bu cihaz. Havensis yada electro zirvenin cihazlarına yüksek bedel ödemene gerek yok. Bu cihazı arkadaşımın taşınabilir güç kaynağı kutusuna uyguladım. 60ah lifepo4 aküyü şarj ediyoruz acil durumlarda. Gayet başarılı bir şekilde işini yapıyor. 8-40v to 13.8v 20a tercih etmelisin. https://a.aliexpress.com/_oCewJR6 Ocak 7 Ogün Özemre tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ocak 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8 (düzenlendi) 05.01.2024 - 09:58 tarihinde, Olcay Sert yazdı: o degilde bu kamp alanlari ucretleri cok olmus beya, bi tanidik kamp acti dost isi bile pahali. bu seneyi otoparkta gecirmekte istemiyorum avrupa yakasinda tavsiyelere acigim Ben de tam bu karavancıları ne yapmalı diye düşünüyordum 😛 Sahil yolunda otoparklara doldular. Bu iş böyle olmaz bence. Haftasonu park yeri zaten sıkıntı oluyor. Belediyeler yer yapsın, sahilden kaldırmak lazım karavanları. Ocak 8 Murat Kav. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8 Murat abiyi karşınıza almayacaktınız, hadi bakalım 😄 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 8 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8 (düzenlendi) 7 saat önce, Murat Kav. yazdı: Ben de tam bu karavancıları ne yapmalı diye düşünüyordum 😛 Sahil yolunda otoparklara doldular. Bu iş böyle olmaz bence. Haftasonu park yeri zaten sıkıntı oluyor. Belediyeler yer yapsın, sahilden kaldırmak lazım karavanları. Kartal Maltepe kesiminde gerçekten öyle bence makbuz yazılıp yediemine kaldırılmalı iki günden fazla duranı 4 saat önce, Semih O. yazdı: Murat abiyi karşınıza almayacaktınız, hadi bakalım 😄 Murat abinin mekanlar gerçekten öyle biz otopark ararken millet beleş tepe peşinde 19 saat önce, Ogün Özemre yazdı: Dc dc converter bu cihaz. Havensis Aldım Havensis🙂 sigorta paneli almam lazım ama Çin’den çok uzun zamanda gelmez mi Ocak 8 Olcay Sert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9 14 saat önce, Olcay Sert yazdı: Kartal Maltepe kesiminde gerçekten öyle bence makbuz yazılıp yediemine kaldırılmalı iki günden fazla duranı Murat abinin mekanlar gerçekten öyle biz otopark ararken millet beleş tepe peşinde Aldım Havensis🙂 sigorta paneli almam lazım ama Çin’den çok uzun zamanda gelmez mi 10 gün civarı gelmişti benimkiler. Acelesi yoksa bekle derim. Acelen varsa borda marinede var o sigortalardan. 19 saat önce, Semih O. yazdı: Murat abiyi karşınıza almayacaktınız, hadi bakalım 😄 Adam yerden göğe kadar haklı. Bizde pazar günü fuar dönüşü sahile indik bostancıdan sahilde bir salep içelim dedik. Ceplerde park edecek yer kalmamış. Bu kadarı hak ihlaline giriyor. Hem şarabı içicen hem başın dönmeyecek nerde öylr bolluk. Karavanların kesinlikle kaldırılması lazım. Ama karavancılara yerde göstermeleri lazım. Ben Pendik ve Tuzla belediyelerine defalarca yazdım. Olmusuz cevap bile yazmadılar. O kadar uzaklar konudan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9 Bir saat önce, Ogün Özemre yazdı: Acelesi yoksa bekle derim. Acele yok beya senle bi liste yapalım, yazarım bugün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 9 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9 Ne zaman istersen. Bir sigorta grubu eksiğin var zannedersem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 27 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27 İkinci evimizden selamlar. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 28 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28 Kamp alanından ayrılmak biraz zor oldu 🤣 1 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 29 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29 iyi eglenmise benziyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mayıs 3 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3 1 mayıs tatilini fırsat bilip Çatalca Ormanlı Göl'e geldik, mekan çok güzel balıkçılar çok. yerleştikten 1-2 saat sonra yağmur yağmaya başladı, içerde webasto ile sıcacık otururken yağmurun tapırtısını duymak tatilin zirvesi oldu. geri dönerken en aşağı indiğimiz için çıkarken balıkçı arkadaşlar el verdi son tümseği onlarla aştık. iyi ki türkiyedeyiz dedik, karavana knott stabilizatör testi için çıktık aslında artık arkada karavan vardı yoktu pek anlaşılmıyor, tek anlaşıldığı yer yakıt ortalama 8.5lt yakmış bizim canavar. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap