Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2023 Kolay gelsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2023 saat kaç oldu hala çocuklar uyumadı ne enerji varmış 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2023 Sen iyi yoramamışsın çocukları 😂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eser Ekinci Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2023 (düzenlendi) 17 saat önce, Olcay Sert yazdı: saat kaç oldu hala çocuklar uyumadı ne enerji varmış 🙂 Abi cocuklarin nukleer enerjiyle calistigini dusunurum ben. Yorgunluktan benim kipirdamaya mecalim kalmaz, ama cocuklar baba parka gidelim, top oynayalim vs. Derler. Yaşlandik galiba Ağustos 6, 2023 Eser Ekinci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2023 06.08.2023 - 18:09 tarihinde, Eser Ekinci yazdı: Yaşlandik galiba banada biraz öyle geliyor, kardio çalışmaya başlamak lazım metebolizmamız çok yavaş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2023 Knott 1350 kg frenli dingilimiz geldi. Değişime başladık. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2023 Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar. @Burçin Denizalp Eski 750lik dingil 25 kg. Yeni dingil 52 kg. Normalde kalkıyor ama karavanın altına yatınca halter kaldırıyormuş gibi oluyor. Bide çevirerek yerine sokmak gerekiyor. Baya bir kas gücü gerektirdi. Yetmedi gücüm. Eski dingili tekrar geri taktım. Sanayiiye götürüp taktıracağım artık. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2023 Günaydınlar 1 saat önce, Ogün Özemre yazdı: Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar. @Burçin Denizalp Eski 750lik dingil 25 kg. Yeni dingil 52 kg. Normalde kalkıyor ama karavanın altına yatınca halter kaldırıyormuş gibi oluyor. Bide çevirerek yerine sokmak gerekiyor. Baya bir kas gücü gerektirdi. Yetmedi gücüm. Eski dingili tekrar geri taktım. Sanayiiye götürüp taktıracağım artık. abouw zor iş valla abi, zahmetli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2023 16 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: abouw zor iş valla abi, zahmetli Ben uğraşmayı çok seviyorum böyle işlerle. Bişeyleri değiştirmek sökmek takmak tamir etmek hobi gibi benim için. Bide sanayiide ustalarla uğraşma kısmı var. Ustalara dert anlatıp naz çekene kadar kendi göbeğimi kendim keserim diyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2023 Şimdi, Ogün Özemre yazdı: Ben uğraşmayı çok seviyorum böyle işlerle. Bişeyleri değiştirmek sökmek takmak tamir etmek hobi gibi benim için. Bide sanayiide ustalarla uğraşma kısmı var. Ustalara dert anlatıp naz çekene kadar kendi göbeğimi kendim keserim diyorum. Gaaayet mantıklı abi de bu işin sonunda ekipmana bir karavan parası verme sonra Ha benim de hayalim lift'i amerikanyadaki gibi kapalı garajda lifti olan arkadaşlarım olsun, arabayı kurcalama işlerini basit bakımı filan orada yapalım da, hayaller hayatlar 😅 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burçin Denizalp Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2023 Günaydın abiler. 2 hafta aradan sonra işe başladım ama kafayı resetleyememişim. Gününüz güzel geçsin. 21 saat önce, Ogün Özemre yazdı: Ben uğraşmayı çok seviyorum böyle işlerle. Bişeyleri değiştirmek sökmek takmak tamir etmek hobi gibi benim için. Bide sanayiide ustalarla uğraşma kısmı var. Ustalara dert anlatıp naz çekene kadar kendi göbeğimi kendim keserim diyorum. Kolay gelsin aga. Ama sen neden ihtiyaç duydun böyle birşeye? 20.08.2023 - 23:01 tarihinde, Kerem Bozdoğan yazdı: Google, ”katlanır plaj arabası” ara. 😀 yeni masraf kapısı. Sorma valla Kerem eşim istedi ondan, dur şimdi dedim 🙂 5 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2023 @Burçin Denizalp Sağolasın. Başkent karavan benim aldığım yıllarda üretmiş olduğu modellere alkonun frenli en düşük tonajlı dingilini takmış. 750 kg kapasiteli. Boş ağırlık 710 kg zaten yüklü ağırlık 900 civarlarına çıkınca. Ayrıca yopun gezme temposu birazda kötü yolların etkisiyle dingil taşımamaya başladı karavanı. Lastikler davlumbaza sürttü sürecek pozisyonda. Bende knottan 1350 kg dingil aldım. Ayrıca şase dingil montaj braketi saclarınıds daha kalın ve otomotiv endüstrisinde kullanılan daha mukavemetli bir sacdan yaptırdım. Şaseyi güçlendirme amaçlı birkaç dokunuş daha yaptım. 2 sene daha karavanlık yapsa bize yeter. Sonrası nasip olursa weinsberg yada lmc. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burçin Denizalp Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2023 5 saat önce, Ogün Özemre yazdı: @Burçin Denizalp Sağolasın. Başkent karavan benim aldığım yıllarda üretmiş olduğu modellere alkonun frenli en düşük tonajlı dingilini takmış. 750 kg kapasiteli. Boş ağırlık 710 kg zaten yüklü ağırlık 900 civarlarına çıkınca. Ayrıca yopun gezme temposu birazda kötü yolların etkisiyle dingil taşımamaya başladı karavanı. Lastikler davlumbaza sürttü sürecek pozisyonda. Bende knottan 1350 kg dingil aldım. Ayrıca şase dingil montaj braketi saclarınıds daha kalın ve otomotiv endüstrisinde kullanılan daha mukavemetli bir sacdan yaptırdım. Şaseyi güçlendirme amaçlı birkaç dokunuş daha yaptım. 2 sene daha karavanlık yapsa bize yeter. Sonrası nasip olursa weinsberg yada lmc. Güle güle kullan yeni dingili gerekliymis hakkaten. Bizde de karıncalanma başladı. Hanım weinsberg istiyor. Ben LMCyi de aldım listeye. Niyet ettik bakalım ne zaman olabilecekse... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2023 Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı günler. @Burçin Denizalp Çekici araç değişikliğide yapmak lazım. Masraf kapısı oda. Hyundai santa fe 2.2 ye geçiş yapacağım bende muhtemelen. Kura da güven olmuyor ki. Yerinde bir sabitlense fiyatı bu diyip rahat etsek. Ayrıca distribütörler kurdan bağımsız artış yapıyorlar. LMC nin ki özellikle kur +%20 daha arttırdı 460 lık modelini. Her geçen gün zorlaşıyor birşeylere sahip olmak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2023 (düzenlendi) Arkadaşlar 27 Eylül 1 Ekim arası İstanbul Fuar Merkezinde Karavanshow Eueasia fuarı var. Gelmek isteyen arkadaşlar için davetiye linki bırakıyorum buraya. https://karavanshow.com/online-davetiye Bende pazar günü orda olacağım. Eylül 26, 2023 Ogün Özemre tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap