Ertuğrul ÖZMEN Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2023 Arkdaşlar merhaba Ford Focus 1 şuan ki aracımdaki R14 kara jant ben 15 jant takıcam orjinal oem buna r15 195*65 lastik aldım herhangi bir sıkıntısı olurmu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2023 Orjinal lastik ölçüleri aracın kapısında ya da benzin kapağının orada yazar. Ben internetten baktığımda " için orjinal jant ölçüsünü 195-60-15 görüyorum. 195-65-15 olursa lastik çapı 20mm büyüyor. Tam sınırda (%3 den fazla olmaması tavsiye edilir) Olur sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ertuğrul ÖZMEN Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2023 Olacağını bende düşünmüyorum çünkü bir kaç defa taktıran görmüştüm sıkıntı olmaz inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ertuğrul ÖZMEN
Arkdaşlar merhaba
Ford Focus 1 şuan ki aracımdaki R14 kara jant ben 15 jant takıcam orjinal oem buna r15 195*65 lastik aldım herhangi bir sıkıntısı olurmu ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap