Murat Kav. Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2023 Bir çok üretici gibi Ford da sedan, hb vb araç gamını küçültüyor. Avrupada ilk kurban Mondeo oldu. Ama Asya da yeni kasası çıktı. Bildiğim kadarıyla Çinde üretiliyor. Çinde Mondeo olarak satılıyor, ama bazı ülkelerde ismi Taurus. 1.5 ve 2.0 ecoboost motorlar görüyorum. 6 ya da 8 vitesli otomatik şanzımanlar var sadece.Güncel olması adına bir kaç resim 🙂 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alpaslan G Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2023 Güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2023 Sahip olmak istediğim bir arabaydı. Ama hiç param yetmedi. Belki emekli olunca... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2023 Ben çok beğendim bu kasayı hem iç hem dış tasarımı harika olmuş. Şanzıman teknik veriler vs. nasıl acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2023 Bize uzak ama çok hoş görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap