2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Genelde frenlere basıldığı zaman ötme sesinden şikayet edilir ama bende durum tam tersi. Frene bastığım zaman ses yok ama araba yerinden kalkarken ön sol tekerden bir balata sürtme sesi geliyor. Bu ses hıza göre değişiyor (sıklığı artıyor). Araç hızlandığında ise kesiliyor. Öncelikle taştan şüphelendim ama araç soğukken bu ses gelmiyor. Trafikte biraz gittikten sonra dur kalklarda oluşmaya başlıyor.
76.000 km de önleri Motorcraft balatalarla değiştirmiştim. Şu anda araç 106.000 km de ve 2 hafta önce 105.000 km bakımından geçtim. O bakımda arka balatalar değişti ama önlerde sorun yok denmişti.
Soru
Günal Y.
Herkese merhaba,
Genelde frenlere basıldığı zaman ötme sesinden şikayet edilir ama bende durum tam tersi. Frene bastığım zaman ses yok ama araba yerinden kalkarken ön sol tekerden bir balata sürtme sesi geliyor. Bu ses hıza göre değişiyor (sıklığı artıyor). Araç hızlandığında ise kesiliyor. Öncelikle taştan şüphelendim ama araç soğukken bu ses gelmiyor. Trafikte biraz gittikten sonra dur kalklarda oluşmaya başlıyor.
76.000 km de önleri Motorcraft balatalarla değiştirmiştim. Şu anda araç 106.000 km de ve 2 hafta önce 105.000 km bakımından geçtim. O bakımda arka balatalar değişti ama önlerde sorun yok denmişti.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 26 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap