Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2013 Peki bu kumandadan acma dugmesine tek basışta sadece ön kapı acılmasını nasıl iptal edicez denedim acma dugmesinde sadece surucu kapısı acılıyo diğer kapılar 2. Basmada acılıyo Lütfen üyeliğinizi size gönderilen özel mesaj'a tamamlayın aksi halde üyelik iptal edilecektir. Kitapçığınızda bu bilgi varsa düzeltilir yoksa olmaz. Bana sorarsanız böyle kalsın özellikle büyük şehirlerde olası kapkaç vb şeylerde sadece sizin kapınız açılacağı için güvenlik daha üst seviyede kalacaktır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Çelebi Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2018 Bu bilinmeyen bir özellik mi bilmiyorum ama, araçla 1 saat kadar aralıksız yol gittikten sonra kapılar açık olsa bile bagaj kapağı dışardan açılmak istendiğinde kapalı oluyor. ( Bu yüzden sürekli alışveriş merkezlerinde sorun oluyor, unutuyorum ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren K. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2018 52 dakika önce, Özgür Çelebi yazdı: Bu bilinmeyen bir özellik mi bilmiyorum ama, araçla 1 saat kadar aralıksız yol gittikten sonra kapılar açık olsa bile bagaj kapağı dışardan açılmak istendiğinde kapalı oluyor. ( Bu yüzden sürekli alışveriş merkezlerinde sorun oluyor, unutuyorum ) 1 saate gerek yok, sanırım belli hız üstüne çıkınca kilitliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap