Soner Baş Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2023 Dostlar iyi akşamlar. Yaklaşık bir ay kadar önce 2020 Model Ford Kuga araç satın aldım. Aracı aldıktan bir süre sonra aynaların katlanırken kademeli şekilde katlandığı dikkatimi çekti. Servise danıştığımda üzerinde birkaç çizik sebebi ile hemen kullanıcı hatası deyip beni başından savdı. Sizce ne yapabilirim bu soruna ? IMG_2961.mov IMG_2961.mov Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2023 Ben daha henüz akıcı kapanan bir kuga aynasına denk gelmedim. Benimki de iki noktada takılıp öyle kapanıyor. Sanırım ağırlıkla ilgili bir tasarım hatasından kaynaklanıyor. Sanki dişlilerinde eksik diş var gibi ama öyle olsa kaçırması da lazım o da olmuyor. Söküp bakmak lazım ama uğraşmaya değeceğinden de emin değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Durmazoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 20 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20 Soner bey selam, benim araç ta aynen bu şekilde açılıyor, kapanırken kademesiz ancak açılırken bu şekilde. Bende çizik filan da yok ama ford servisleri normal diyip geçiyor hep, Sanırım tasarım hatası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap