Hüseyin B. Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2023 (düzenlendi) Maalesef talihsiz bir kaza sonucu teyp çerçevesi havalandırma ızgaraları kırıldi ve bulamıyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı aradıgim parça resimdeki gibi. 4 lü flaşör ve yandaki 3 düğme gerekli degil Mayıs 19, 2023 Hüseyin B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2023 4 dakika önce, Hüseyin B. yazdı: teyp çerçevesi Çıkmacılara sormalısınız. Googleda bir çok çıkmacı telefonu bulabilirsiniz, bir satıcı vereyim size; St Ford çıkma Kartal… Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2023 9 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Çıkmacılara sormalısınız. Googleda bir çok çıkmacı telefonu bulabilirsiniz, bir satıcı vereyim size; St Ford çıkma Kartal… Onlarca cikmaciya sordum bulamadım , yurtdışında var özellikle Rusya'da oradamda Türkiye'ye kargo yapmiyorlar yada fahiş fiyat istiyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2023 İstanbuldaysanız lalelideki otobüs şirketleri ile görüşün. Rusyadan onların termiballerine kargolatın onlarda ücreti mukabilinde getirsinler size. Çok yaygın olarak yapılan birşey bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2023 Bursa/İnegöl'de ikamet ediyorum, Bulgaristan'da bulabilsem.bulundugum bölgede Bulgaristan'a gidip gelen soydaşlar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2023 Valla atmadıysam bende bir yerlerde olacak Bodrum' a gidince bakarım eğer varsa bilabedel gönderirim. Ama atmış olma ihtimalim de düşük değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap