Veli ay Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 25, 2023 Yolda gelirken tırdan seken parçadan dolayı sol ön far camı üstten çatladı.Far camı değişen yer var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2023 Far camı tek olarak satılmaz. Far/stop tamiri yapan yerler var, onlara bakabilirsiniz. Veya çıkma far alabilirsiniz. Küçük çatlağa benziyor, tamir edilir... 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2023 Geçmiş olsun, sizin fara gelmis. Benim ön cama geldi, çtong diye tam gözümün hizasına çarpıp camı kırdı. Tozluk olmayan kamyonların yakılması için KHK... O cam tamir olmaz bu arada. Gurkan in dedigi gibi ya cikma far alin ya da ayagi kasasi falan filani kirik bir far vulum camini buna aktarin. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Veli ay Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2023 Sizede geçmiş olsun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kontbay Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2023 Eski aracımda benimde başıma gelmişti kaskodan değişmiştim.Bazı kaskolarda bir defaya mahsus hasarsızlığı bozmadan değiştiriyorlar poliçeyi inceleyin bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 Kasko farcami odemez yaw. Yani oder de hasarsizlik gider. Eger benim oncamdan bahsediyorsaniz onu ayni gun degistirdim zaten. Ben TR de oldugum surece neredeyse hep uzun yoldayim, gozumun onunde catlakla yola cikmam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kontbay Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 36 dakika önce, Mertol Kip yazdı: Kasko farcami odemez yaw. Yani oder de hasarsizlik gider. Eger benim oncamdan bahsediyorsaniz onu ayni gun degistirdim zaten. Ben TR de oldugum surece neredeyse hep uzun yoldayim, gozumun onunde catlakla yola cikmam. Benim poliçemde madde vardı ve değiştim hasarsızlığı da bozmadı. Şuanki kaskomda yok o madde baktım.Ayrıca internete yazarsanız görürsünüz bazı kaskolarda hasarsızlık bozmadan farı değiştiği yazıyor yaw 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 Belli bir meblağa kadar oluşacak ilk hasarda hasarsızlığı bozmama klozu ekletilebiliyor. 1-2 poliçe önce bende de vardı ama kullanma ihtiyacım olmamıştı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 3 hours ago, İsmail Kontbay said: Benim poliçemde madde vardı ve değiştim hasarsızlığı da bozmadı. Şuanki kaskomda yok o madde baktım.Ayrıca internete yazarsanız görürsünüz bazı kaskolarda hasarsızlık bozmadan farı değiştiği yazıyor yaw Supermis. Gidip benim sigortaciyi darlayayim 😬 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap