Fikret Ö. Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2023 Merhabalar, Başlıkta yazdığım araçlar arasında kararsız kaldım. Kuga şanzıman açısından sorunlu mudur? Kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2023 Merhaba Fikret hocam, Kuga şanzımanında sorun yok, tercihinizi Kugadan yana kullanabilirsiniz. Ben olsam öyle yaparım. 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Akaydın Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2023 27.05.2023 - 14:53 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Merhaba Fikret hocam, Kuga şanzımanında sorun yok, tercihinizi Kugadan yana kullanabilirsiniz. Ben olsam öyle yaparım. Gürkan Hocam sorun yok derken dizel benzinli ikisi de sorunsuz mu? Şanzımanları farklıydı sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 7 saat önce, Emre Akaydın yazdı: ikisi de Kuga için evet. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 Yeni trend suv, bu ikisinden kugayı tercih ederdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 27.05.2023 - 14:53 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Merhaba Fikret hocam, Kuga şanzımanında sorun yok, tercihinizi Kugadan yana kullanabilirsiniz. Ben olsam öyle yaparım. Gürkan hocam tavsiyenize uyarak 2018 Kuga Titanium aldım. Teşekkür ederim Araç koyu füme 86000 km de Ayrıntılı expertizde sorun çıkmadı. Ankara plakalı olduk. 😅 Trafik sigortası kasko derken fotoğraf çekmeyi akıl edemedim. Yarın çekip yüklerim artık. Daha iyisi sizlerin olsun inşallah. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 43 dakika önce, Fikret Ö. yazdı: tavsiyenize Süper, güle güle kullanın hocam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanılsın. 😊 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 48 dakika önce, Semih O. yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanılsın. 😊 Çok teşekkür ederim Semih Bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2023 Doğru tercih. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin hocam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın 2017 titanium dizel otomatiği 2-3 ay gibi ikame olarak kullanmıştım benim çok hoşuma gitmişti suv alacak olsam düşünmem alırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem Bozdoğan Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Hayırlı olsun,güle güle kullanın.C Max kullanıcısı olarak benim de tavsiye Kuga olurdu.C Max de çok keyifli bir araç ama Kuga ondan daha keyifli, iyi bir tercih yapmışsınız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 11 saat önce, Cenk Demirel yazdı: Doğru tercih. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin hocam. Çok teşekkür ederim Cenk Bey. Amin cümlemize. 4 saat önce, Adem Kazıl yazdı: hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın 2017 titanium dizel otomatiği 2-3 ay gibi ikame olarak kullanmıştım benim çok hoşuma gitmişti suv alacak olsam düşünmem alırım. Adem Bey teşekkürler. Evet ben de tercihimi kugadan yana kullandım. 4 saat önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Teşekkürler Kerem Bey. 53 dakika önce, suat coşkun yazdı: Hayırlı olsun,güle güle kullanın.C Max kullanıcısı olarak benim de tavsiye Kuga olurdu.C Max de çok keyifli bir araç ama Kuga ondan daha keyifli, iyi bir tercih yapmışsınız.. Teşekkürler Suat Bey. Evet ben de 12 sene C-Max kullandım gerçekten keyifli. Bıraz da otomatik vites olması tercih sebebi oldu. Tavsiyeler de benim için değerliydi ve Kuga aldım. Herkese teşekkür ediuorum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Kuga çok güzel tercih, güle güle iyi günlerde kullanın hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap