Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 32 dakika önce, Semih G. yazdı: Kuga çok güzel tercih, güle güle iyi günlerde kullanın hocam İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Semih Bey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Hayırlı olsun hocam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 2 saat önce, okan ali yazdı: Hayırlı olsun hocam. Çok teşekkür ederim Okan Bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2023 31.05.2023 - 17:27 tarihinde, Fikret Ö. yazdı: Gürkan hocam tavsiyenize uyarak 2018 Kuga Titanium aldım. Teşekkür ederim Araç koyu füme 86000 km de Ayrıntılı expertizde sorun çıkmadı. Ankara plakalı olduk. 😅 Trafik sigortası kasko derken fotoğraf çekmeyi akıl edemedim. Yarın çekip yüklerim artık. Daha iyisi sizlerin olsun inşallah. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2023 12 saat önce, Ramazan D. yazdı: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim Ramazan Bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fikret Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2023 Arabanın fotosunu yükleyeceğimi söylemiştim. Ancak fırsat bulabildim. 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2023 hayirli olsun gule gule kullanin 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2023 Hayırlı olsun keyifle kullanın., 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap