Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar aracımda bugün itibariyle yol bilgisayarında Lastik Basınç Sensörleri algılanamadı hatası veriyor..lastik basıncını sıfırlıyorum 10 15 km geçmeden tekrar aynı hatayı alıyorum..Başına gelen var mı acaba? Bi de bizim bu araçlarda lastk basıncını ekran üzerinden tekerleğe göre hangisi kaç PSI'dır şeklinde göremiyor muyuz..Lastik indiğinde her defasında 4 lastiği kontrol etmek zorunda kalıyoruz?Teşekkürler şimdiden
Soru
Samet VURAL
Arkadaşlar aracımda bugün itibariyle yol bilgisayarında Lastik Basınç Sensörleri algılanamadı hatası veriyor..lastik basıncını sıfırlıyorum 10 15 km geçmeden tekrar aynı hatayı alıyorum..Başına gelen var mı acaba? Bi de bizim bu araçlarda lastk basıncını ekran üzerinden tekerleğe göre hangisi kaç PSI'dır şeklinde göremiyor muyuz..Lastik indiğinde her defasında 4 lastiği kontrol etmek zorunda kalıyoruz?Teşekkürler şimdiden
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
7
5
5
Popular Days
Haz 7
7
Haz 9
6
Şbt 20
6
Haz 14
3
Top Posters For This Question
Fikret Ö. 9 posts
Emre Akaydın 7 posts
Gürkan Çakıroğlu 5 posts
Samet VURAL 5 posts
Popular Days
Haz 7 2023
7 posts
Haz 9 2023
6 posts
Şbt 20 2024
6 posts
Haz 14 2023
3 posts
Popular Posts
Mustafa Çekiç
Merhaba aynı problemi geçtiğimiz haftalarda yaşadım. Dün itibariyle lastik basınç sensörlerimin pillerini Duracell marka 2025 kodlu pilleri ile değiştirdim. 70 km kadar kullandım bir sorun ile karşıl
Mehmet Çallı
Bizim araçlarda basınç gösterme özelliği yok malesef.Hatayı durup dururken mi vermeye başladı?Bulunduğunuz bölgede büyük bir lastikçi varsa sensörleriniz çalışıyormu test cihazıyla bakarlar.
Semih O.
Pil olmadan sensörlerin araçla kablosuz olarak iletişim kurmaları pek mümkün değil 🙂 Çok ama çok istenirse pil değişimi yapılabilir bildiğim kadarıyla, ama pile ulaşmak için ciddi bir efor
Posted Images
Bu soruda 39 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap