Mertol Kip Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2023 Bu zımbırtılardan alıp deneyen var mı? Varsa ve memnunsa TR de kim satar? Car BSM BSD Blind Spot Monitoring Detection Safety Assistant w/2 Sensor Radars 951453274305 | eBay https://www.ebay.com/itm/234910020784?fits=Year%3A2020|Model%3AEscape|Make%3AFord&hash=item36b1ba74b0:g:dlMAAOSwNJNj-CGY&amdata=enc%3AAQAIAAAAwPXJN8fvDfs7Dn5TbdOwG4iPfnQwbgCum%2F6UAYpLokfkqfGzjuAEAAKloviRSAERVWsNGCPGjqkaAZjLvNIkyDlQ9VNPIhYjUHr6iB7GHyIydMIC6VJY4dnUPo%2F7i16zAAotNZvU2%2F8in9zJpsaXiA0yhsTazWUnPm3fMb9UouSB9yxlTfqnLu00jVwuWLiBEpNSQypM8Yd6QdvWm12SHYYGgi0zoMIorZBmD%2B4%2FbfQ0DxRBOxU19DGwmOV51HkNDg%3D%3D|tkp%3ABk9SR9bape2fYg Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 6 saat önce, Mertol Kip yazdı: TR de kim satar? Onu bilmiyorum da bir kaç kişide gördüm. Basit bir sistem/düzenek, sana gelmez... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 OEM olan da matah değilki. Onda da aynada led yanıyor sadece. Aslında şeritte kalma asistanı ile beraber çalışsa güzel olurmuş. Atıyorum sol sinyal yakıp direksiyonu sola kırdığında araba varsa direksiyon titrese falan iyi olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 Oem blis ben yaptırdım. Radarın açısı doğru olması önemlidir diye düşünüyorum. Bunda ne kadar kaliteli olur emin olamadım. İlaveten geri viteste çapraz uyarı da geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 Volvoların kameralı olanı nasıl acaba. 34 minutes ago, Murat Kav. said: Oem blis ben yaptırdım. Radarın açısı doğru olması önemlidir diye düşünüyorum. Bunda ne kadar kaliteli olur emin olamadım. İlaveten geri viteste çapraz uyarı da geliyor. Ben o kadar kritik olduğıunu sanmıyorum. Sonuçta olsa olsa range i düşer ya da footprint'i daralır/değişir. Aktif bir koruma olmadığı için o kadar kritik ölçüm yaptığını sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 Radarı ben aliexpressde epey ucuza bulmuştum. Zaten para tutan kısmı o. Aynayı çin malı bulmak kolay ya da bu tür led yapan da var. Ben gerçi italyan oem üreticinin afyermarket versiyonunu aldıydım amazondan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 Ben takmıştım bundan bir focusa gayet başarılı çalışıyor ...önemli olan radarları doğru konumlandirmak ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2023 5 hours ago, Murat Kav. said: Radarı ben aliexpressde epey ucuza bulmuştum. Zaten para tutan kısmı o. Aynayı çin malı bulmak kolay ya da bu tür led yapan da var. Ben gerçi italyan oem üreticinin afyermarket versiyonunu aldıydım amazondan. Ben aynada olmasını istediğimden emin değilim, orada çok dikkat çekmez gibi sanki. Aynanın kasasında yönlendirilmiş led daha iyi bir seçenek olabilir. Bilemiyorum tabi. 4 hours ago, Serkan Karakoca said: Ben takmıştım bundan bir focusa gayet başarılı çalışıyor ...önemli olan radarları doğru konumlandirmak ... OEM olanın ayakları ayrı satılıyor olmadı ayakları alıp onlara monte ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2023 28.06.2023 - 23:33 tarihinde, Mertol Kip yazdı: Ben aynada olmasını istediğimden emin değilim, orada çok dikkat çekmez gibi sanki. Aynanın kasasında yönlendirilmiş led daha iyi bir seçenek olabilir. Bilemiyorum tabi. Aynanın içi daha iyi değil mi, baktığın yere orası. Fosfos grubunda kasada ama; onlara da kocaman led koyuyorlar. Onun da amacı; dönüş sinyali ile karıştırmasın kullacı diye 🙂 Onlarda dönüş sinyalini de görünür kıldıkları için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2023 Led'i içeride A sütununa koyan da çok oldu. Bence gayet iyi oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eser Ekinci Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2023 3 saat önce, Semih O. yazdı: Led'i içeride A sütununa koyan da çok oldu. Bence gayet iyi oluyor. Nissan xtrail de Semih abinin bahsettigi yerde. Sagda ve solda A sutununda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2023 On 7/3/2023 at 10:04 AM, Murat Kav. said: Aynanın içi daha iyi değil mi, baktığın yere orası. Fosfos grubunda kasada ama; onlara da kocaman led koyuyorlar. Onun da amacı; dönüş sinyali ile karıştırmasın kullacı diye 🙂 Onlarda dönüş sinyalini de görünür kıldıkları için Ben bunu kastetmedim ki. Eskiden manual aynalarda ayna ayar düğmesinin olduğu yere kapının içine takmaktan bahsediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2023 13 saat önce, Mertol Kip yazdı: Ben bunu kastetmedim ki. Eskiden manual aynalarda ayna ayar düğmesinin olduğu yere kapının içine takmaktan bahsediyorum. Bundan diyorsun. https://www.drive2.ru/l/620778768557944402 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2023 Evet bu fotoğraftaki gibi aynı Bir de bu sensörlerin ne farkı var? ORta numaralarda üç ayrı çeşit var, hepsi birbiri ile uyumlu mu yoksa bi numaraları var mı? Ek olarak atıyorum focusun sensörünü benim düldüle takabiliyor muyum yoksa illaki kuga mı olması lazım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2023 14 saat önce, Mertol Kip yazdı: Evet bu fotoğraftaki gibi aynı Bir de bu sensörlerin ne farkı var? ORta numaralarda üç ayrı çeşit var, hepsi birbiri ile uyumlu mu yoksa bi numaraları var mı? Ek olarak atıyorum focusun sensörünü benim düldüle takabiliyor muyum yoksa illaki kuga mı olması lazım? Eskiler cross traffic alerti desteklemiyor. Ama bu yeni conti'lerde hepsi destekliyor. Bunun dışında radarlar aynı ama; araçtan araca montaj ayağı değişiyor. O nedenle focus radarını kuga radar ayağına vidalayamıyorsun. Bir de yazılım/konfigurasyon araçtan araca fark eder, sync varsa, sync 3 varsa, ya da IPC'den uyarı veriyorsa vs'ye göre, güncellemek gerekir. Benim konu vardı ama uçmuş galiba, ben onu bir ara yeniden açayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap