Berke Yılmazkaya Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2023 focus 3.5 aracım var neler açabilirim kadranda st tema olurmu spor mod aracımda limitör varmı varsa nasıl kaldırırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2023 Forscan kurup bilgiayara bir çok işlem yapabilirsiniz, ST tema dahil. Extended lisans'a geçmek gerekir. Program Türkçe olarak da çalışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berke Yılmazkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2023 2 aylık lisans varmış onu yaptım crack ile lisans yapmak mümkünmü st temayı nerden açarım youtubeda baktığım kadarıyla sadece parayala açanlar var nasıl yapıldığı yok kadranda st tema nasıl açarım aracımda limitör varmı varsa nasıl kaldırırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2023 Sorması ayıp 125 hp atmosferik motorla varsa bile limiti geçebileceğinize gerçekten inanıyor musunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berke Yılmazkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2023 Ya haklısınız gitmiyor ama varsa kaldıralım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2023 14 saat önce, Berke Yılmazkaya yazdı: 2 aylık lisans varmış onu yaptım crack ile lisans yapmak mümkünmü st temayı nerden açarım youtubeda baktığım kadarıyla sadece parayala açanlar var nasıl yapıldığı yok kadranda st tema nasıl açarım aracımda limitör varmı varsa nasıl kaldırırım 2 ayda bir lisans ücretsiz olarak uzatılabiliyor. APIM main configuration'a girince ayarlarda mevcut tema ile ilgili. Focuslarda hız limiti varsayılan ayarlarda olmuyor, sonradan eklenebiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2023 14 hours ago, Berke Yılmazkaya said: Ya haklısınız gitmiyor ama varsa kaldıralım O motora yapılabilinecek en iyi şey doğru düzgün bir piggyback takıp emisyon olayını devredışı bırakmak. Başka türlü gitmiyor alet. Aşırı beslemeyi saymıyorum tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2023 @Yasin Bürkek, Arabanın ilk geldiği halde bir limitör yok normalde. Ancak focus 3'te bu limitörü @Ozan Kar ile benim arabada denemiştik 90'a ayarlayıp, sonrasında kaldırdığımızda limitör hala aktifti. Çözümü 240'a ayarlayarak bulmuştuk. Manuel olarak daha yüksek seçiliyor mu bilmiyorum, 240'ı geçme ihtimali de pek olmadığı için çok da umursamamıştık açıkçası 😄 Tabi bir diğer ihtimal de limitör olmayıp arabanın "ciğerinin" 210'a anca yetmesi olabilir 🙂 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berke Yılmazkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2023 Merhaba elm 327 aldım kapalı konumda saat tarih acicam fakat apimden seçtim ama numaraları nerden değiştiricem korkuyorum birazda bisiler yaptım araba kapandı sonra açıldı normal mode dedi ve düzeldi aşağıdaki resim gibi seçtim ama bu sectigim şeyin numaralarını felan nasıl değiştiricem oraya nasıl girerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2023 Aşağıdan play'e basacaksınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berke Yılmazkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2023 Araç normal mode felan diyor buna basınca sade mode mi giricek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Berke Yılmazkaya
focus 3.5 aracım var neler açabilirim kadranda st tema olurmu spor mod aracımda limitör varmı varsa nasıl kaldırırım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap