Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 maşallah abicim ama glaze en son uygularsan daha iyi olur , vax alttaki glaze i söküp alır glaze'in aşındırıcı özelliği yok vax ın var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Europa nın "en sorunsuz araç" ve "en güvenilir ikinci el" gibi önemli ödülleri vardır, bu konuda en iyi Renault modellerindendir. Komşumuz Fransız üretimi Europa 1.8i almıştı da, bir o araç bir de ilk nesil Safrane lar en etkilendiğim Renault modelleridir, En sorunsuz araç ödülünü duymuştum ama diğerini duymamıştım. Ayrıca sorunsuzluğunu uzun zamandır onaylıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 (düzenlendi) Tolga abim Hayırlı olsun abim çok güzel olmuş şimdi senden bişey istiycem abi. Malum havalar ısınıyor.Yakın bi arkadaşımda posilaj makinası var ve istediğim zaman verir.Ben aracıma pasta atmak istemiyorum yani korkuyorum aslında boyayı inceletmekten. Diyorumki ; Cila alıyım , arabaya yavaş yavaş bastırmadan uygulayım..Hızlı cila alıyorum 1 hafta gitmiyor parlaklığı.Diyorumki hepsiburada gibi siteden bana cila önerisinde bulunsan çok aşırı fiyatı olmayan bişey max 50-60 Lira civarında olan ? Edit : Posilaj yazımı Nisan 9, 2012 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Yeni gördüm kardeşim konuyu. Maşallah yakıyor yine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Fidanoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 İyi iş çıkarmışsın, tebrikler. Detay fotoğraflar da paylaşabilir misin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Sağolun arkadaşlar, araç beyaz olduğu için sadece gölgeye bakan yanının resmini çektim, diğer taraf güneşli kısma baktığından farkı resimden anlamak imkansız gibi olurdu. Samet im glaze in yansıtma ve kayganlığı daha güzel aslında, wax ile korumaya alıyordum waxın aşındırıcılığını bilmiyordum.. Emre Hepsiburada daki katı waxlar sana uygun olabilir bir bak istersen.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 iyinini içinde iyisi vardır abim , senin önerebileceğin varmı ? Ben şimdi direk alıp sonradan keşke şundan alsaydım demek istemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Sağolun arkadaşlar, araç beyaz olduğu için sadece gölgeye bakan yanının resmini çektim, diğer taraf güneşli kısma baktığından farkı resimden anlamak imkansız gibi olurdu. Samet im glaze in yansıtma ve kayganlığı daha güzel aslında, wax ile korumaya alıyordum waxın aşındırıcılığını bilmiyordum.. Emre Hepsiburada daki katı waxlar sana uygun olabilir bir bak istersen.. abi glaze ıslak güzel bi parlaklık verir ama ömrü 1 yıkamadır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 (düzenlendi) arkadaslar aracım 2 bucuk aylık bugun cızmişler aracıma boya koruma ve pasta cila uygulaması yaptırmayı dusunuyorum oneriyormusunuz.... cizikte rutuş boya ile gider dediler :(bir fikir lütfen Nisan 27, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Güzel bir çalışma olmuş tam benim istediğim uygulama fakat bizim boya opak olduğu için polisaj boyayı kaldırır dediler o yüzden cesaret edemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 arkadaslar aracım 2 bucuk aylık bugun cızmişler aracıma boya koruma ve pasta cila uygulaması yaptırmayı dusunuyorum oneriyormusunuz.... cizikte rutuş boya ile gider dediler :(bir fikir lütfen Resim çekersen arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir serdar abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Çok güzel olmuş Tolga abi ellerine sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Serdar geçmiş olsun, resim yüklersen daha detaylı yorumlayabiliriz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Çok güzel olmuş Tolga abi ellerine sağlık Sağol Enginim, sonuçlar çok güzel ama bu itinalı çalışma sonrasında da itina gerektiriyor; Ankara dönüşü bir dinlenme tesisinde o kadar belirtmeme rağmen yıkamacı eski bir fırçayla arabayı yıkamış, zararı olmasa da gidermek için uğraştığım kılcal daireseller artmış şimdi.. Bunu engellemek için de ürünler mevcut ancak onu uygularsam iki de bir bakım yapmaya mazeret kalmayacağından (!) şimdilik tercih etmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Serdar geçmiş olsun, resim yüklersen daha detaylı yorumlayabiliriz.. teşekkür ederim hasanın octaviası gibi anahtarla çizilmiş oyle zannediyorum eşimin okulunda ögrenciler çizmiş sinirden foto çekmedim ama suan aracıma uygulama yapılıyo rütüş yaptırmadan boya koruma ve pasta cila yaptırdım son işem kalmıştı kontol etmeye gıttım belli belirsiz duruyordu bakalım artık fotoları oyle cekıp koyarım aksama dogru uygulamalı halini.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap