Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 6 saat önce, Semih O. yazdı: Yerine bir şey gelecek mi? 2023 pcx alıyorum, activa çok ekonomik yakıtı olan bi motordu ama paketçi motoru pek bi bağ kuramadım, şehir içi 10 numara ama çevre yolunda virajlarda küçük teker sıkıntı, hondaya gittim pcx e sıraya yazın dedim yazmıyoruz ama mayıs sonu uğra duruma bakarız dediler ne öderim dedim 175-180 bin aksesurarına göre dediler, alıp alamayacağım belli değil ikinci elde birsürü bu fiyata 0 motor var zaten neden beklicem ki deyip 138 km de mavi renk akıllı çanta sistemi, yan koruma demirleri egzos koruması telefon tutacağı,alarmı olan bi pcx buldum tanıdıktan 170 bin noter için sözleştik bakalım hayırlısı, bundan sonrası xmax veya forza yeter bana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 1100RT verelim? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 2023 eylül ayı çıkışlı 138 km de damın içinde çıkardık😃, keşke activa yerine imkanları zorlayıp pcx alsaymışım, noter satışıyla birlikte 170500 e geldi. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 Bir saat önce, Adem Kazıl yazdı: noter satışıyla Hayırlı olsun, kazasız belasız... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 1 saat önce, Adem Kazıl yazdı: 2023 eylül ayı çıkışlı 138 km de damın içinde çıkardık😃 Bu motorların kaderi bu, stok yapacağız diye nere koyacaklarını şaşırdılar. Hayırlı olsun ☺️ Ben de Nc750 kovalıyorum bakalım 😑 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 18 dakika önce, Semih O. yazdı: Bu motorların kaderi bu, stok yapacağız diye nere koyacaklarını şaşırdılar. Hayırlı olsun ☺️ Ben de Nc750 kovalıyorum bakalım 😑 otomatik mi manuel mi burdaki bayiye sorarız olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10 6 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: otomatik mi manuel mi burdaki bayiye sorarız olmadı Manuel arıyorum. Geçen buradaki bayi otomatik için aradı verelim diye ama benim önce bir kendimi ayarlamam lazım 😄 Bulunur diye tahmin ediyorum, özellikle bu segment epey yavaşlamış görünüyor. Yine de teşekkürler, ihtiyaç olursa mutlaka haber veririm ☺️ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 12 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12 CB'yi sattım NC aldım 🙂 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12 38 dakika önce, Semih O. yazdı: CB'yi sattım NC aldım 🙂 E hani fotosu ? Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 12 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: E hani fotosu ? Hayırlı olsun. Plakayı takayım da öyle atayım 😊 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Haziran 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12 2 saat önce, Semih O. yazdı: CB'yi sattım NC aldım 🙂 Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan otomatik mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Haziran 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12 en küçükten başladım bende yavaş yavaş yükselteceğim. şuan kanuni resa125 ile yamaha rayzr arasındayım. fiyat olarak bütçe sınırlı. elimde kuba var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 12 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12 Bir saat önce, Adem Kazıl yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan otomatik mi Teşekkürler. Yok abi plana sadık kaldım, manuel devam 😀 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Haziran 13 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13 7 saat önce, Ali Gök yazdı: en küçükten başladım bende yavaş yavaş yükselteceğim. şuan kanuni resa125 ile yamaha rayzr arasındayım. fiyat olarak bütçe sınırlı. elimde kuba var iki motora baktığımızda yamaha rayzr ön planda ama yamaha küçük tekerlek seha büyük tekerlek o zamanda seha ön plana çıkıyor pcx i almadan önce activa vardı hergün gitgel 36-40km yol yapıyorum pcx e geçinde günya varmış dedim virajı falan daha keyifli korkutmuyor, biraz daha bekleyin bence temmuza az kaldı honda sh geliyor büyük tekerlek fiyatı activa ile pcx arasında bi yerde olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Haziran 13 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13 küçük tekerlek bende sevmiyorum kuba alırken de scooter yerine cub tercih etmiştim. dediğiniz gibi beklemek daha mantıklı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap