Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 17 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17 Şimdilik sadece orta sehpa ayarlayabildim. Daha yapılacak çok işimiz var, bu arkadaşı yol motoru haline getireceğiz. 😊 Her haltta olduğu gibi bunda da orijinal diye tutturduğum için stok sorunu nedeniyle bir çok aksesuara ulaşamadım. 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Haziran 18 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18 (düzenlendi) 10 saat önce, Semih O. yazdı: Şimdilik sadece orta sehpa ayarlayabildim. Daha yapılacak çok işimiz var, bu arkadaşı yol motoru haline getireceğiz. 😊 Her haltta olduğu gibi bunda da orijinal diye tutturduğum için stok sorunu nedeniyle bir çok aksesuara ulaşamadım. 🧿hayırlı olsun tekrardan allah kaza bela göstermesin otomatiğini inceliyorum😃 boy problem yaratmaz ise ileride bakıcaz artık Haziran 18 Adem Kazıl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18 20 saat önce, Semih O. yazdı: Şimdilik sadece orta sehpa ayarlayabildim. Daha yapılacak çok işimiz var, bu arkadaşı yol motoru haline getireceğiz. 😊 Her haltta olduğu gibi bunda da orijinal diye tutturduğum için stok sorunu nedeniyle bir çok aksesuara ulaşamadım. Tekerine taş değmesin abi hayırlı olsun 🙂 Bana da bi bisiklet ayarlayalım 😂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 18 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18 32 dakika önce, Yakup Ç. A. yazdı: Tekerine taş değmesin abi hayırlı olsun 🙂 Bana da bi bisiklet ayarlayalım 😂 Teşekkürler. Hemen sarayım bir velespit sana? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 21 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21 Ooo hayırlı uğurlu olsun. GP kompozitin zımbırtıları iyi ve ucuz bence. Benim MT-25'e ön cam taktım uzun yolda da şehir içinde de hiç sorun yaşamadım henüz. Ellerindeki aksesuarları motorlara takıp onların yanında itelediklerinden stok sorunu olabilir ama hala saçma yani. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 21 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21 1 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: GP kompozitin zımbırtıları iyi ve ucuz bence. Benim MT-25'e ön cam taktım uzun yolda da şehir içinde de hiç sorun yaşamadım henüz. Teşekkürler Mertcan. Ben gp'nin çanta ekipmanlarını pek beğenmiyorum onu illa orijinal alıcam aerodinami, denge titreşim vs. ona göre yapılmış bir şey sonuçta. Diğeri de sis farı tertibatı. Orijinal düğme ve tesisat bağlantısı imkanı var. Onun için de orijinal demir gerekiyor vs. Bunlar dışında ıvır zıvırlarda sorun yok zaten. Orada da gümrük ile alakalı bir sorun var diye anladım. Yoksa çanta var, çanta demiri yok. Sis farı var koruma demiri yok gibi saçma bir durum var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 22 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22 17.06.2024 - 22:29 tarihinde, Semih O. yazdı: Daha yapılacak çok işimiz var, bu arkadaşı yol motoru haline getireceğiz. 😊 Hayırlı olsun, güzel oyuncak, uğraşacak bir şey olmuş. Ama lütfen dikkatli kullan, apış arasında o kadar beygir günah işletmesin! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 22 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22 13 saat önce, Semih O. yazdı: Teşekkürler Mertcan. Ben gp'nin çanta ekipmanlarını pek beğenmiyorum onu illa orijinal alıcam aerodinami, denge titreşim vs. ona göre yapılmış bir şey sonuçta. Diğeri de sis farı tertibatı. Orijinal düğme ve tesisat bağlantısı imkanı var. Onun için de orijinal demir gerekiyor vs. Bunlar dışında ıvır zıvırlarda sorun yok zaten. Orada da gümrük ile alakalı bir sorun var diye anladım. Yoksa çanta var, çanta demiri yok. Sis farı var koruma demiri yok gibi saçma bir durum var. aerodinami filan çok dert edilecek şeyler mi bilmiyorum açıkçası, ben biraz daha düz sürdüğümden umursamıyor olabilir. Uzun yola bezimsi bir çantayla çıkmıştım, lastik ara sıra sürtüp biraz eritmiş altını hiç fark etmedim bile 😅 koruma demiri, radyatör koruma zımbırtısı ve ön camı gp kompozitten almıştım ben. Yamaha'dan ilk topuz şeklinde olan korumaları almıştım duruyorlar hala, senin motora uyarsa kargolıyım kullan abi koruma demiri gelene kadar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 22 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22 Gp'nin demiri önceki alette belirli devirlerde titreşim yapıyordu mesela. Yavaş yavaş yapacağım artık, bir aksilik olmazsa uzun süre beraberiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Haziran 27 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27 Forum motorcu olmuş ya görmeyeli 😅 Bende geçtiğimiz 7 ayda önce sıfır pcx aldım sonra satıp sıfır forza aldım. 10.05.2024 - 07:47 tarihinde, Adem Kazıl yazdı: bundan sonrası xmax veya forza yeter bana. Birisi Forza mı dedi 😅 Geçen hafta hanımla İzmir-Fethiye gezimizden.Motosiklete kompla kamp malzemelerimizi sığdırdım.Çadır dahil. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Haziran 27 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27 54 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Forum motorcu olmuş ya görmeyeli 😅 Bende geçtiğimiz 7 ayda önce sıfır pcx aldım sonra satıp sıfır forza aldım. Birisi Forza mı dedi 😅 Geçen hafta hanımla İzmir-Fethiye gezimizden.Motosiklete kompla kamp malzemelerimizi sığdırdım.Çadır dahil. hayırlı olsun güzel seçim aynı yolda ilerliyoruz biraz pcx ile takılayım bende o zaman geldiğinde bakıcaz artık, mecbur kalmadıkça arabanın yanından geçmiyorum, Bodrum gibi trafiğin berbat olduğu bi yerde trafik çilesi yok herzaman ışığın en başındasın km de 1.10 krş civarı yakması zaten efsane. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Haziran 27 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27 23 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: hayırlı olsun güzel seçim aynı yolda ilerliyoruz biraz pcx ile takılayım bende o zaman geldiğinde bakıcaz artık, mecbur kalmadıkça arabanın yanından geçmiyorum, Bodrum gibi trafiğin berbat olduğu bi yerde trafik çilesi yok herzaman ışığın en başındasın km de 1.10 krş civarı yakması zaten efsane. Arabayı hanıma hibe ettim bende.Bir yere giderken trafik var mı acaba düşüncesi olmaması çok güzel. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 28 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28 öncelikle hayırlı olsun @Semih O. 17 saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Geçen hafta hanımla İzmir-Fethiye gezimizden.Motosiklete kompla kamp malzemelerimizi sığdırdım.Çadır dahil. ne güzel tertibat, minimalizmin dibi 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap