Doğukan Özçelik Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2023 Selam abiler arkadaşlar 90.000 km’de arabanın bakımlarını yaptırdım. Araç 97.000 km’de ama motor yağı değişim zamanı geldi uyarısı veriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2023 Değişim üzerinden ne kadar zaman geçti? Km'ye ek olarak, sıfırlamadan 1 sene sonra tekrar uyarı verir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğukan Özçelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2023 10 saat önce, Semih O. yazdı: Değişim üzerinden ne kadar zaman geçti? Sıfırlamadan 1 sene sonra tekrar uyarı verir. Tam tarihi hatırlamıyorum ama yarın bakayım, geçen yıl kasım ayıydı diye hatırlıyorum. Peki bu uyarıyı silsem problem olur mu bir de motor yağında herhangi problem yoktur diye düşünüyorum baktığım kadarıyla siz ne dersiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2023 (düzenlendi) Sizin kullanım şartlarınız bunu belirler. Her gün 8 km altı yol yapmak. Römork çekmek. Aşırı sıcaklarda aşırı soğuklarda araç kullanmak çok tozlu ortamlarda araç kullanmak gibi bir takım kullanımlarda ağır kullanım bakım şartları uygulanır. Normal bakım uygulamaları 1 sene 15000 kmdir. (Türkiyede 10 bin km olarak uygulanır) Hangisi önce dolarsa o zaman değişim yapmak gerekir. Eğer yukarıda bahsedilen ağır kullanım şartları var ise aracınızın kullanın kılavuzunda ağır şartlar bakım prosedürleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Ağustos 13, 2023 Ogün Özemre tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Doğukan Özçelik
Selam abiler arkadaşlar 90.000 km’de arabanın bakımlarını yaptırdım. Araç 97.000 km’de ama motor yağı değişim zamanı geldi uyarısı veriyor.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap