Kubilay G Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2023 Merhaba, Bagaj açma braketini kameralı model ile değiştirsem, aracın kendi tesisatı üzerinden ELM 327 ile bu kamer görüntüsünü alabilir miyim? İnternette bir kaç yer var yapan bu işlemi. Aracın kendi tesisatı üzerinden kesme biçme olmadan, yazılımdan aktif ettiklerini yazmışlarlar. Bu konuda bilgisi olan var mı? 2-3 bin lira istiyorlar bu işlemi yapmak için. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hangi modülde hangi ayarın değişmesi gerekiyor. Parça nereden alınabilir? Veya bu işlemi daha uygun fiyatlı yapan var mıdır? El ele verip bunu bir netleştirelim. :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2023 Aracınızda tesisat var ise dediğiniz işlem olabilir, onun harici maalesef. 2-3 bin kamera dahil ücret mi? Orj kamera harici yaptırmayın derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay G Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2023 Orj kamera değil. Kamera dahil fiyat evet. Orj parçayı nereden tedarik edebilirim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2023 9 hours ago, Gürkan Çakıroğlu said: Orj kamera harici yaptırmayın derim. Neden? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2023 27 dakika önce, Mertol Kip yazdı: Neden? Mutlu etmiyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay G Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2023 Temin edebileceğimiz bir yer veya usta var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2023 51 dakika önce, Kubilay G yazdı: Temin edebileceğimiz bir yer veya usta var mı? Özelden mesaj yazdım size. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berke Yılmazkaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 orjinal yerine ital kamera var onu kullanabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 19 hours ago, Gürkan Çakıroğlu said: Mutlu etmiyor... Yaw yok ciddi sordum. Somut bir şey var mı yani. Atıyorum onda çözünürlük daha düşük, içine su kaçıp bozuluyor, düzgün sabitlenemediği için tipsiz gözüküyor falan filan gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 4 saat önce, Mertol Kip yazdı: Yaw yok ciddi sordum. Somut bir şey var mı yani. Atıyorum onda çözünürlük daha düşük, içine su kaçıp bozuluyor, düzgün sabitlenemediği için tipsiz gözüküyor falan filan gibi. Braket kenarlarından su alma vakalarını çok duymuştum. Piyasadaki kameralarda görüntü de orijinal kadar iyi değildi en son bıraktığımda. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 1 saat önce, Mertol Kip yazdı: Yaw yok ciddi sordum. Somut bir şey var mı yani. Atıyorum onda çözünürlük daha düşük, içine su kaçıp bozuluyor, düzgün sabitlenemediği için tipsiz gözüküyor falan filan gibi. Semih'in söylediklerine artı olarak ekran üst tarafta kayma/titreme sorunları da var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Tanhan Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 @Gürkan Çakıroğluhocam sağolsun bir yıldır kullanıyorum sıkıntı yok bende. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özcan Çakar Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 2 sene önce aliexpresten almıştım. çizgileri hareket eden tipten. o zamanın fiyatı 400 TL idi. Bagaj brakelet ile değiştirdim. ELM ile kamera özelliğini açmıştım. Eskişehirde sadece 3 tane kablo bağlamak için fiyat sorduğumda 600 TL demişlerdi. kendim yapmaya karar verdim. Rus forumlarında kablo bağlantı şemaları var. oraya bakıp kendiniz yapabilirsiniz. benim araç Titanyum. bagajın sağ kısmına kadar bağlantı geliyor. diğer taraftanda elektrik almak gerekiyor. şu an hatırlamıyorum üzerinden zaman geçtiği için. orjinal değil ama ne su alma, ne titreme gibi bir durumla karşılaşmadım çok memnunum. otomatik park özelliği sensörlerde de sıkıntı olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2023 16 dakika önce, Özcan Çakar yazdı: Rus forumlarında kablo bağlantı şemaları var. Çok uzağa gitmenize gerek yok. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2023 (düzenlendi) 16 saat önce, Özcan Çakar yazdı: 2 sene önce aliexpresten almıştım. çizgileri hareket eden tipten. o zamanın fiyatı 400 TL idi. Bagaj brakelet ile değiştirdim. ELM ile kamera özelliğini açmıştım. Eskişehirde sadece 3 tane kablo bağlamak için fiyat sorduğumda 600 TL demişlerdi. kendim yapmaya karar verdim. Rus forumlarında kablo bağlantı şemaları var. oraya bakıp kendiniz yapabilirsiniz. benim araç Titanyum. bagajın sağ kısmına kadar bağlantı geliyor. diğer taraftanda elektrik almak gerekiyor. şu an hatırlamıyorum üzerinden zaman geçtiği için. orjinal değil ama ne su alma, ne titreme gibi bir durumla karşılaşmadım çok memnunum. otomatik park özelliği sensörlerde de sıkıntı olmadı. kablo her arabada yok benim 2017 çıkmadı, iş uzuyor diye başka zamana bıraktık. Ağustos 17, 2023 Adem Kazıl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap