Nedim Bozkurt Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2023 herkese selam, 2019 titanyum aracım var yaklaşık 2 ay önce almıştım, üzerindeki lastikler 235/45/R19 geçtiğimiz hafta lastik basınç uyarısı verdi. bir benzinlikte durarak şişirmek istedim kapıdaki çizelgeye göre 2.3-2.4 bar hava vermem gerektiği yazıyordu. cihazı ayarlayıp basmak isteğimide mevcut basıncın 1.8 olduğunu gördüm ve 2.4 e kadar şişirdim. sonra diğerlerini de kontrol etmek isteğimde, diğer 3 lastiğinde 3.1 bar da olduğunu gördüm ve bu inik lastiğide 3.1 e getirdim, 3.1 ile bugüne kadar konfor kaybı veya yol tutuşunda sorun yaşamadım 3.1 ile devam mı etmeliyim yoksa tüm lastikleri 2.4 indirmeliyim mi?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2023 İdeali kapıdaki çizelgeye uygun olan ile devam etmek. 3.1 bar, 45 psi yapar ki bu çok yüksek bir değer. Fren mesafesi uzar, virajlarda da daha riskli olur. Soğuk lastik ile kontrol edip, çizelgeye uygun değere getirin derim. 35-36 iyidir kugada. (tek lastik bu şekilde düşerse, çivi vs olmadığına da emin olmak gerek 🙂 ) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedim Bozkurt Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2023 (düzenlendi) 25.08.2023 - 10:19 tarihinde, Murat Kav. yazdı: İdeali kapıdaki çizelgeye uygun olan ile devam etmek. 3.1 bar, 45 psi yapar ki bu çok yüksek bir değer. Fren mesafesi uzar, virajlarda da daha riskli olur. Soğuk lastik ile kontrol edip, çizelgeye uygun değere getirin derim. 35-36 iyidir kugada. (tek lastik bu şekilde düşerse, çivi vs olmadığına da emin olmak gerek 🙂 ) 35 e indirdim tüm lastikleri ... Ağustos 28, 2023 Nedim Bozkurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap