Tayfun Hüseyin ÇAĞLAR Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2023 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2023 Merhaba arkadaşlar çinden almış olduğum kameranın montajını yaptım sizlerlede paylaşmak istedim epey bir yer söküyor ve nazik olmalısınız sökme videosu internette mevcut tamponun ucunu gösteriyor çok kullanışlı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2023 İyi güzel yapmışsınız, güle güle kullanın. Keşke montajı, bağlantıları nasıl yaptığınızı da yazsaydınız başkaları da faydalanırdı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2023 Emeğine sağlık video olsaydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay YILMAZ Yanıtlama zamanı: Ekim 12 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12 04.09.2023 - 22:23 tarihinde, Tayfun Hüseyin ÇAĞLAR yazdı: Merhaba arkadaşlar çinden almış olduğum kameranın montajını yaptım sizlerlede paylaşmak istedim epey bir yer söküyor ve nazik olmalısınız sökme videosu internette mevcut tamponun ucunu gösteriyor çok kullanışlı tavsiye ederim. Hocam selamlar aynı üründen bende satın aldım hangi kablolara montaj sagladin biraz detay verebilirmisin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap